Geweldige golfbaan met naastgelegen tweede faciliteit

Bent u op zoek naar een golfschool in Voorst die een naastgelegen andere golf faciliteit biedt? In Voorst (aan de Duitse grens bij Gendringen) vindt u dan een van de twee Nederlandse golfbanen van Golf4Iedereen. U kunt er terecht voor golflessen en een golfcursus. Met hulp van onze twee golfpro’s wordt het halen van uw golfvaardigheidsbewijs (GVB) wel erg eenvoudig gemaakt. Golflessen in Voorst zijn altijd toegespitst op uw persoonlijke situatie. Bent u een beginner en kunt u heel goed persoonlijke begeleiding gebruiken? Dan bieden wij u de een-op-een golflessen. Gedijt u beter in een groep? Dan raden we u een groepsmatige golfcursus aan. Ook deze cursussen zijn bedoeld voor een groep mensen die op een ongeveer gelijkwaardig niveau is. Wilt u gericht werken aan het verbeteren van uw handicap 54? Wilt u dat hogere niveau halen? Bijvoorbeeld handicap 36? Dan kunnen we daar zeker ook een maatwerkprogramma op de golfbaan in Voorst voor samenstellen.

Nog meer mogelijkheden aan de andere kant van de grens

De golfschool in Voorst is uitstekend geschikt voor het behalen van uw golfvaardigheidsbewijs (GVB). De baan in Nederland is zeer geschikt om uw handicap 54 te halen. Net aan de andere kant van de grens vindt u echter nog veel meer mogelijkheden. De golfschool in Anholt biedt u namelijk ook de mogelijkheid om nog verdere verbeteringen aan te brengen in uw huidige handicap. Het kan uiteraard ook zo zijn dat u prima tevreden bent door uw handicap 54 te halen. In dat geval gaat u toch gewoon een keer voor de variatie naar de baan in Anholt? Voor de reisafstand hoeft u het niet laten. Deze golfschool is namelijk gewoon om de hoek. De golfschool in Anholt en Voorst maken beiden deel uit van Golf4iedereen.

Wat kunt u zoal doen op de golfschool in Voorst?

U vindt bij Golf4Iedereen onder meer de volgende mogelijkheden:

  • Golflessen in groepsverband
  • Golflessen individueel
  • Een golfcursus om handicap 54 te halen
  • Maatwerk aanpak om het GVB op zak te krijgen
  • Golfreizen naar Portugal an Thailand

Voorst

Meer informatie over golfschool Golf4iedereen in Voorst?

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u Golf4Iedereen bellen op telefoonnummer 06-42291529. Ons e-mailadres anneke@golf4iedereen.nl kunt u gebruiken om uw vragen en opmerkingen aan ons te mailen. Daarnaast is er nog het contactformulier op de website. Gebruik dit ook voor uw vragen aan onze golfschool in Voorst.