Van beginners…

Zoekt u een golfschool waar allerhande golflessen worden aangeboden? Breng dan een bezoekje aan Voorschoten. In Voorschoten kunt u terecht bij de aantrekkelijke golfbaan Het Wedde. Golfschool Golf4Iedereen geeft op deze locaties diverse soorten golflessen en golfcursussen. Of u nou beginner bent of een ervaren professional. Wilt u graag een golfvaardigheidsbewijs (GVB) halen? Volg dan een GVB-clinic bij Golf4Iedereen. Maak een afspraak met onze golfschool via ons online contactformulier of 06-42291529.

….tot professionals

Bent u al redelijk ervaren? Dan biedt onze golfschool ook voor u nog diverse golflessen. U kunt precies aangeven aan onze golfpro’s wat uw wensen zijn. Wilt u beter kunnen putten? Of uw slag verbeteren op lange afstanden? Dan bieden wij speciaal voor u gemaakte betaalbare golflessen en -cursussen. Zo blijft u goed bij en verbetert uw spelkwaliteit zienderogen. Lessen kunt u zowel in groepsvorm als privé volgen. Geef gerust bij onze golfschool aan waar u behoefte aan heeft. Dan zorgen wij ervoor dat u elk uur waarin u een les volgt steeds een stukje beter wordt/meer leert.

Wat onze golfschool nog meer aanbiedt

U begrijpt dat u bij onze golfschool al prima terecht kunt voor het behalen van uw GVB. En voor lessen om uw handicap te verlagen. Maar wist u dat onze golfschool ook bekend staat om haar golfreizen? Wij bieden zeer aantrekkelijke en veelzijdige golfreizen aan over heel de wereld. Deze reizen staan uiteraard in het teken van golfen. Maar wij zorgen er ook voor dat er voldoende tijd is voor ontspanning, excursies, lekker eten en volop vertier. Tijdens zo’n reis leert u geheid wat bij, zelfs het GVB kunt u tijdens een reis behalen. Golflessen in de zon zijn leuker dan in de regen! Ontdekt u nieuwe, exotische locaties. En maakt u kennis met andere golffanaten. Onze (uitgebreide) golfreizen zijn inclusief:

  • Hotel
  • Excursie
  • Huurauto
  • Golfbanen
  • Begeleiding

Golfschool

Kiest u ook voor Golf4Iedereen?

Wilt u uw GVB halen? Of professionele lessen volgen? Kies dan voor Golf4Iedereen. U bereikt onze golfpro’s via ons online contactformulier, 06-42291529 of anneke@golf4iedereen.nl. Maak snel een afspraak met onze golfschool!