Haal nu ook uw golfvaardigheidsbewijs

Bent u op zoek naar een goede golfcursus? Een praktische golfcursus die aansluit bij uw wensen wordt u geboden door Golf4Iedereen. Wij zijn een golfschool die werkt vanuit verschillende golfbanen in Nederland. Uw golfcursus wordt gegeven in Voorschoten, en in Apeldoorn. In de Randstad is de driving range in Voorschoten natuurlijk het eenvoudigst aan te rijden. In Oost-Nederland kunt u uitstekend terecht in Apeldoorn. Op beide locaties kunt u op een praktische manier uw golfvaardigheidsbewijs halen. Iedere golfcursus is praktisch van opzet en sluit aan bij uw wensen en mogelijkheden. Wilt u (nog) meer halen uit uw mogelijkheden? Kies dan voor de golfbaan Het Wedde van Golf4iedereen in Voorschoten. Hier kunt u niet alleen basisvaardigheden leren en bijhouden. U werkt er ook aan het verlagen van uw handicap. Naar handicap 36 en zelfs nog beter. Ook daar hebben we een toegesneden golfcursus voor in ons aanbod.

Een golfcursus in het buitenland

Het is ook mogelijk om via Golf4Iedereen uw GVB in het buitenland te behalen. Dat doen we op verschillende locaties in Portugal. Er is altijd wel een reis die aansluit bij uw persoonlijke wensen. Wilt u uw vakantie combineren met het behalen van uw golfvaardigheidsbewijs? Dan bieden onze golfreizen u daartoe uitstekende mogelijkheden. Door het ruime aanbod en de verschillende (extra) opties stelt u altijd uw golfreis precies zo samen als aansluitend bij uw mogelijkheden en wensen. Bij Golf4Iedereen geven we u graag een vrijblijvend advies over de reis die het beste bij u past.

De voordelen van een van de golfcursussen van Golf4Iedereen

We noemen u een vijftal voordelen van het volgen van een golfcursus van Golf4iedereen:

  • Professionele ondersteuning
  • Praktische aanpak
  • Groepslessen en individuele lessen mogelijk
  • Snel uw GVB op zak
  • Motivatie ondersteunen om uw handicap te verbeteren

Golfcursus

Meer weten over de mogelijkheden met een golfcursus?

Voor meer informatie over de manier waarop u gebruik kunt maken van ons aanbod kunt u ons bellen. Ons telefoonnummer is 06-42291529. U kunt ook contact met ons leggen door het sturen van een e-mail of door het contactformulier in te vullen. Ons e-mailadres is anneke@golf4iedereen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag tot binnenkort voor het volgen van een golfcursus bij Golf4iedereen.