U wilt gaan golfen?

Om overal te kunnen golfen is het noodzakelijk uw golfvaardigheidsbewijs (GVB) te halen. Via Golf4Iedereen kunt u een GVB-clinic volgen. Van 1 of 2 dagen. U heeft dan direct uw GVB behaald. U begint dan met een handicap 54. Wat dit allemaal inhoudt vindt u verderop. Via Golf4Iedereen kunt u op 2 eenvoudig te bereiken locaties in Nederland deze golflessen volgen. In Gelderland is dat in Voorst. In Zuid-Holland kunt u in Voorschoten terecht. Maak snel een afspraak via ons contactformulier of 06-42291529.

Hoe verlaag ik straks mijn handicap?

Zoals gezegd wordt elke golfer aanvankelijk ingeschakeld op handicap 54. Het is zaak deze waarde naar beneden te halen. Hoe lager de waarde, hoe beter u het golfen beheerst. Zo speelt een beginner met waarde 36, maar een professioneel met 0. Gelukkig kunt u deze dankzij diverse golfcursussen van Golf4Iedereen uw methode verbeteren. En daarmee uw waarde zo laag mogelijk krijgen. Bij ons kunt u golflessen afnemen op specifieke punten waar u verbetering nodig acht. Wilt u straks bijvoorbeeld uw slag verbeteren op langere afstanden? Of het putten? Bij ons kan het allemaal. Wij zorgen dat u een zo laag mogelijke handicap weet te halen. Maar nogmaals, het begint bij het halen van een GVB. Lees snel verder om erachter te komen hoe onze GVB-clinics zijn opgebouwd.

Waar bestaat zo’n clinic om een GVB te halen uit?

Het GVB halen kan bij Golf4Iedereen op verschillende manieren. Zo bieden wij een GVB-clinic aan van 1 en 2 dagen. Wilt u het op uw eigen tempo leren? Met bijvoorbeeld 1 uur les per week? Dan kan dat natuurlijk ook. U kunt zelfs het golfen eigen maken met een lesschema in het zonnige Portugal! Onze golfpro’s leren u daar graag de basiselementen van deze mooie sport te beheersen. Maar even terug naar de clinics. De cursus van 1 dag is geschikt voor golfers die eerder al een bewijs hebben kunnen halen. Door deze cursus te volgen, kunt u ook nog een NGF registratie halen. Daarmee kunt u ook in het buitenland spelen. De tweedaagse cursus is geschikt voor mensen die al enige ervaring hebben met golfen. Tijdens zo’n clinic leert u onder andere:

  • Golfswing
  • Chippen/putten
  • Theorie-examen
  • Begeleiding door golfpro
  • Bunkerslagen/pitchslagen

GVB halen

Golf4Iedereen is uw partner

Zin in golfen? Maak dan snel een afspraak met Golf4Iedereen via ons contactformulier. Bellen kan naar 06-42291529. En mailen mag naar anneke@golf4iedereen.nl. Onze golfpro’s helpen u graag uw GVB te halen!