Met een golfvaardigheidsbewijs komt u vooruit

Heeft u plannen om uw handicap 54 te halen? Met zo’n handicap 54 heeft u dan gelijk uw golfvaardigheidsbewijs weten te halen. Het GVB geeft u ruime mogelijkheden om overal in de wereld de greens van golfbanen te betreden. Spelen op de mooiste golfbanen en voorzien van de benodigde basiskennis van golf de clubs hanteren? Met een handicap 54 kunt u dit. Bij Golf4Iedereen helpen we u met gerichte cursussen en golflessen aan de felbegeerde handicap 54. Bij Golf4Iedereen zetten we dagelijks ons beste beentje voor om u te helpen om het GVB te halen. Gedreven golfpro’s staan u terzijde bij het halen van het GVB. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op een van onze drie golfbanen in Nederland en Duitsland? Neem dan contact op met Golf4Iedereen via onderstaande contactgegevens.

Uw handicap 54 halen in de praktijk

Tijdens een eerste gesprek met de golfpro’s van Golf4Iedereen kunnen we u direct een gericht advies geven over de manier waarop u in de praktijk uw handicap 54 kunt gaan behalen. Besluit u om aan de slag te gaan met golflessen of een cursus op een of meerdere van onze golfbanen? Dan zorgen we dat het halen van uw golfvaardigheidsbewijs verloopt volgens plan. Wilt u tussentijds uw programma bijstellen? Dan lossen we dit praktisch en flexibel op. Zo bent u altijd verzekerd van een aanpak die u in de praktijk steevast verder helpt. Wilt u uw GVB in het buitenland behalen? Maak dan gebruik van onze mogelijkheden in Portugal en Thailand.

Golfreizen die zijn afgestemd op uw behoefte

In samenwerking met een betrouwbare en ervaren touroperator bieden we gespecialiseerde golfreizen aan. Er is binnen het programma altijd wel een golfreis die aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften. Deze reizen gaan bijvoorbeeld naar de volgende locaties:

  • Lissabon
  • Oost Algarve
  • West Algarve
  • Combinatie Algarve en Sevilla
  • Thailand (12 dagen, o.a. in januari 2017

handicap 54 halen

Meer informatie en contact opnemen om handicap 54 te halen

Golf4Iedereen is een uitstekende golfschool die u helpt om uw GVB te halen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met handicap 54? Informatie over de golfreizen en onze golflessen? Bel dan met Golf4Iedereen op telefoonnummer 06-42291529. U kunt ook mailen of het contactformulier gebruiken. Ons e-mailadres: anneke@golf4iedereen.nl. Golf4Iedereen? Wij helpen u om uw handicap 54 te halen.