De mooiste golfreizen naar Portugal en Duitsland

Onze reisafdeling is klein maar zeer gespecialiseerd met op het gebied van golfreizen heel veel kennis. Al ruim 25 jaar zijn wij, Anneke en Joop Soonius, werkzaam in de reisbranche met als specialiteit golfreizen naar Portugal en het lesgeven op diverse prestigieuze golfbanen in de Algarve, waaronder Penina, Morgado en Parque da Floresta. We hebben daar ruim 25 jaar gewoond en gewerkt als golfprofessional en touroperator en hebben talloze golfreizen begeleid door geheel Portugal. We willen als “kleintje” zeker niet de “grote jongens” nadoen met veel bestemmingen en dure advertenties, wel kunnen we het heel leuk maken voor een onze golfers!

Door onze grote kennis van Portugal zullen we zeker een aantal golfreizen naar dit prachtige (golf)land maken. Hieronder vindt u een overzicht van de golfreizen die binnenkort zullen plaatsvinden. Naast golfreizen naar Portugal maken wij ook regelmatig tripjes naar Duitsland.

Golfreis Portugal

€ 995,- p.p.
LET OP, DEZE REIS IS INMIDDELS VOLGEBOEKT.
op aanvraag
7 nachten verblijf in 2 pers. kamer
Incl. ontbijt
(1 pers. kamer op aanvraag)

Onbeperkt golf op de hotelbaan
1 x 18 holes Quinta de Peru
1 x 18 holes Ribagolf
1 x 18 holes op Aroerio
Incl. alle golflessen

€ 995,- p.p.
4- 11 oktober 2017

Golfsafari Portugal

€ Prijs op aanvraag
Rondreis door Portugal

Reis in overleg geheel zelf samen te stellen

Combinatie golf, strand & cultuur

5* of 4* hotels

Incl. alle golflessen

Golfreis Eifel

€ 395,- p.p.!
LET OP, DEZE REIS IS INMIDDELS VOLGEBOEKT. 
Deze reizen vinden plaats in het voorjaar, meer informatie over de juiste data op aanvraag.
Handicap verlagen? GVB halen? Leuke vakantie?
2 nachten verblijf in een fraai gelegen
hotel in de Süd Eifel.
Ochtenden eventueel les, middag 9 of 18
holes spelen met baanlessen.

Bent u op zoek naar een aanbieder van golfreizen? Dan vindt u in golfschool Golf4Iedereen een ideale partner. Golf4Iedereen beschikt over een drietal golfbanen in Nederland en net over de grens in Duitsland. Wilt u de ideale combinatie maken tussen goede golflessen en golfreizen? Dan bent u bij Golf4Iedereen aan het juiste adres. Wij bieden u niet alleen golflessen op maat in Nederland (en Duitsland), maar begeleiden u ook bij golfreizen op locatie. Onze golfbanen in Nederland en Duitsland bevinden zich in Voorschoten, in Voorst en net over de grens met Duitsland in Anholt. Alle drie de banen zijn uitstekend geschikt om uw golfvaardigheidsbewijs te halen. De baan in Anholt leent zich ook om uw handicap te verbeteren. Bijvoorbeeld naar handicap 36 of zelfs nog beter. Door te kiezen voor een combinatie tussen golfreizen en golfen op de banen van Golf4Iedereen geniet u van optimale ondersteuning tijdens het golfen en een geweldige omgeving om in te verblijven.

Over onze golfpro’s tijdens de golfreizen

Anneke en Joop Soonius zijn ervaren golfprofessionals. Groepslessen en persoonlijke begeleiding tijdens de golfreizen. Het grote voordeel van deze aanpak is dat u van dezelfde mensen les krijgt als op uw vertrouwde baan in Nederland of Duitsland. Dat geeft alvast een vertrouwd gevoel als u gaat golfen op een baan die nieuw voor u is. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u als deelnemer aan een eerste golfreis anders benaderd wordt. We geven namelijk iedereen precies het maatwerk dat past. Elke golfer is anders. Heeft een ander talent of leerritme en verdient de beste persoonlijke benadering. Dat is nou juist een van de dingen die we zo boeiend vinden aan het geven van golflessen en golfcursus.

Waar gaan de golfreizen naar toe?

Onze golfreizen worden georganiseerd in samenwerking met een ervaren touroperator. Zo krijgt u de best denkbare mogelijkheden voor golf en ontspanning. Onze reizen gaan bijvoorbeeld naar de volgende plaatsen:

  • Portugal
  • Lissabon
  • Duitsland

Meer weten over de golfreizen van Golf4Iedereen?

Voor meer informatie over de mogelijkheden via Golf4Iedereen kunt op op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u ons bellen op telefoonnummer 06-42291529 en mailen via het e-mailadres anneke@golf4iedereen.nl. Om het u nog eenvoudiger te maken kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bijvoorbeeld over uw vraag over een van onze golfreizen.