Golfreizen met de ”Flying Golfpro’s”

De beide golfleraren Anneke en Joop Soonius zijn beslist de juiste personen om je golfreis te begeleiden. Zij hebben ruim ervaring in de golfreizen, hebben 15 jaar een golfreis bureau gerund met als specialiteit begeleidende golfreizen.

Momenteel maken ze veel gespecialiseerde golfreizen voor de leden van Golf4iedereen. De reizen worden begeleid door Joop en Anneke. 

Verder worden er korte weekendreizen gemaakt naar Duitsland, België en Frankrijk. Tijdens deze reizen is het zelf mogelijk om het GVB te behalen. In de ochtenden volg je dan lessen en in de middag ga je de golfbaan ”bedwingen”.

Gaat u zelf op reis met een groepje van minimaal 4 vrienden? Dan kunnen we in onderling overleg een hele leuke golfreis organiseren. Vraag een offerte aan, we zullen altijd een vrijblijvend en passend voorstel maken.

We reizen zelf in de zomer regelmatig naar diverse locaties met onze camper, wellicht is er op onze route een mogelijkheid om te golfen en te lessen op de plaats waar jullie verblijven. Vraag naar de mogelijkheden, ook voor het behalen van het GVB. 
Joop 06 81535109

Uitgebreide informatievideo over de golfvakanties

Golfreizen bij Golf4iedereen

Een belangrijke en leuke activiteit is ook het organiseren van golfreizen. Niet zoals de vele reisbureaus met een grote lijst van bestemmingen.

Golf4iedereen organiseert de reis zoals u het graag ziet en met heel veel service. Op de luchthaven word je al opgehaald en naar de autoverhuurder gebracht.Daarna vertrekken we gezamenlijk naar de bestemming. Na het inchecken bespreken we de activiteiten voor de komende dagen.

Natuurlijk veel golf maar ook bijvoorbeeld voor de niet golfende partners een leuke excursie.

Het programma bestaat uit golflessen in de ochtend, een gezamenlijke lunch en golfen in de middag. Ook in de baan krijg je prettige aanwijzingen waardoor je golf behoorlijk zal verbeteren!

Heb je nog geen GVB? Dit is geen probleem, want één van de professionals gaat met je mee de baan in. Nog mooier: je kunt in deze week de GVB clinic volgen en terugkomen in Nederland met je officiële handicap kaart! En de geroutineerde golfer gaat naar huis waarschijnlijk met een handicap verlaging!

In de avond gebruiken we vaak gezamenlijk het diner, wel zo leuk omdat Joop en Anneke de leuke lokale restaurantjes kennen. Wil je met z’n tweetjes? Geen probleem want het motto is Vrijheid Blijheid!

Iets bijzonders, iets te vieren? Met minimaal 4 personen maken we met onze minibus een Golf Safari door Portugal. Starten in Porto en eindigen in Lissabon of de Algarve. Golfen, lessen, cultuur en culinair in deze reis!

Anneke en Joop Soonius zijn ervaren golfprofessionals. Groepslessen en persoonlijke begeleiding tijdens de golfreizen. Het grote voordeel van deze aanpak is dat u les krijgt in uw eigen taal. Dat geeft alvast een vertrouwd gevoel als u gaat golfen op een baan die nieuw voor u is. We geven iedereen precies het maatwerk dat past. Elke golfer is anders. Heeft een ander talent of leerritme en verdient de beste persoonlijke benadering. Dat is nou juist een van de dingen die we zo boeiend vinden aan het geven van golflessen.

Vragen of een afspraak bij jullie of bij ons? Bel met Joop 06-81535109 of Anneke Soonius 06-42291529.

Golfreizen bij Golf4iedereen

Golf4iedereen is niet een standaard reisbureau die je een folder sturen waarin talloze reizen staan naar meestal de zuidelijke landen. Golf4iedereen verzorgt bijna uitsluitend begeleide reizen.

Onze golfleraren Anneke en Joop Soonius geven al ruim 30 jaar golf les, waarvan 20 jaar in Portugal. Het reizen zit in hun bloed want na terugkeer in Nederland hebben ze al veel reizen gemaakt met kleine groepen naar de ons omringende landen.

Tijdens deze leuke en leerzame reizen kun je niet alleen veel golfen maar ook deelnemen aan de lessen voor jouw niveau. Je kunt in deze reizen ook je GVB halen, je leert door de lessen op de golfbaan vele sneller de juiste praktijk.

Na het golfen doen we gezamenlijk een drankje en gaan we samen dineren. Een gezellige avond zorgt ervoor dat je de volgende dag weer vrolijk aan de lessen kunt beginnen of op de baan kunt gaan spelen.

De weekend reizen zien er doorgaans zo uit:

We vertrekken vrijdagochtend met eigen vervoer. De afstand is meestal 3 uur rijden. Na de lunch gaan we naar de golfbaan. Je krijgt hier les of gaat zelf golfen. ‘s-avonds hebben we een gezamenlijk diner. Zaterdagochtend is er een golf les. In de middag spelen we 18 holes en savonds hebben we een gezamenlijk diner. Zondag ochtend is er weer les, smiddags spelen we 18 holes en savonds gaan we weer gezellig samen dineren. Maandagochtend kunnen de liefhebbers nog 9 holes spelen, in de middag vertrekken we weer terug naar Nederland.

De nieuwste methode voor leuke golflessen

Heeft u nog nooit gegolfd? Geen probleem!

Anneke en Joop zijn echte reizigers. Reizen waarin natuurlijk gegolfd wordt! Zodra het weer mogelijk is om naar de diverse landen te reizen kun je in overleg met Anneke en Joop lessen boeken op je vakantie adres.