Golfreizen

De golfleraar Anneke Soonius is beslist de juiste persoon om je golfreis te begeleiden. Zij heeft ruim ervaring in de golfreizen, samen met haar man hebben ze 15 jaar een golfreis bureau gerund met als specialiteit begeleidende golfreizen.
Momenteel maken ze veel gespecialiseerde golfreizen voor de leden van Golf4iedereen. De reizen worden begeleid door Joop en Anneke.

Verder worden er korte weekendreizen gemaakt naar Duitsland, België en Frankrijk. Tijdens deze reizen is het zelf mogelijk om het GVB te behalen. In de ochtenden volg je dan lessen en in de middag ga je de golfbaan ”bedwingen”.
Gaat u zelf op reis met een groepje van minimaal 4 vrienden? Dan kunnen we in onderling overleg een hele leuke golfreis organiseren. Vraag een offerte aan, we zullen altijd een vrijblijvend en passend voorstel maken.

Uitgebreide informatievideo over de golfvakanties

Unieke golfreizen

Een belangrijke en leuke activiteit is ook het organiseren van golfreizen. Niet zoals de vele reisbureaus met een grote lijst van bestemmingen. Golf4iedereen organiseert de reis zoals u het graag ziet en met heel veel service.
Natuurlijk veel golf maar ook bijvoorbeeld voor de niet golfende partners een leuke excursie. Het programma bestaat uit golflessen in de ochtend, een gezamenlijke lunch en golfen in de middag. Ook in de baan krijg je prettige aanwijzingen waardoor je golf behoorlijk zal verbeteren!

Heb je nog geen GVB? Dit is geen probleem, want één van de professionals gaat met je mee de baan in. Nog mooier: je kunt in deze week de GVB clinic volgen en terugkomen in Nederland met je officiële handicap kaart! En de geroutineerde golfer gaat naar huis waarschijnlijk met een handicap verlaging!

In de avond gebruiken we vaak gezamenlijk het diner, wel zo leuk omdat Joop en Anneke de leuke lokale restaurantjes kennen. Wil je met z’n tweetjes? Geen probleem want het motto is Vrijheid Blijheid!

Anneke en Joop Soonius zijn ervaren golfprofessionals. Groepslessen en persoonlijke begeleiding tijdens de golfreizen. Het grote voordeel van deze aanpak is dat u les krijgt in uw eigen taal. Dat geeft alvast een vertrouwd gevoel als u gaat golfen op een baan die nieuw voor u is. We geven iedereen precies het maatwerk dat past. Elke golfer is anders. Heeft een ander talent of leerritme en verdient de beste persoonlijke benadering. Dat is nou juist een van de dingen die we zo boeiend vinden aan het geven van golflessen.

Vragen of een afspraak bij jullie of bij ons? Bel met Joop 06-81535109 of Anneke Soonius 06-42291529.

Ook weekendreizen bij Golf4iedereen

Golf4iedereen is niet een standaard reisbureau die je een folder sturen waarin talloze reizen staan naar meestal de zuidelijke landen. Golf4iedereen verzorgt bijna uitsluitend begeleide reizen. Maar we hebben ook leuke korte tripjes die je zelf kunt doen.

Tijdens deze leuke en leerzame reizen kun je niet alleen veel golfen, maar ook deelnemen aan de lessen voor jouw niveau. Je kunt in deze reizen ook je GVB halen, je leert door de lessen op de golfbaan vele sneller de juiste praktijk.
Na het golfen doen we gezamenlijk een drankje en eventueel gaan we samen dineren. Een gezellige avond zorgt ervoor dat je de volgende dag weer vrolijk aan de lessen kunt beginnen of op de baan kunt gaan spelen.

De weekend reizen zien er doorgaans zo uit:

We vertrekken vrijdagochtend met eigen vervoer. De afstand is meestal 3 uur rijden. Na de lunch gaan we naar de golfbaan. Je krijgt hier les of gaat zelf golfen. ‘’s Avonds hebben we een gezamenlijk diner. Zaterdagochtend is er een golf les. In de middag spelen we 18 holes en s’avonds hebben we een gezamenlijk diner. Zondag ochtend is er weer les, middags spelen we 18 holes en s’avonds gaan we weer gezellig samen dineren. Maandagochtend kunnen de liefhebbers nog 9 holes spelen, in de middag vertrekken we weer terug naar Nederland.
De nieuwste methode voor leuke golflessen

Heeft u nog nooit gegolfd?

In overleg met Anneke een golfles boeken op je vakantieadres.

Vragen of een afspraak bij jullie of bij ons?
Bel met Anneke Soonius 06-42291529.