Onderstaand vindt u een lijst van onze begeleide golfreizen

Vraag naar de mogelijkheden, ook voor het behalen van het GVB. 
Joop 06 81535109

Uitgebreide informatievideo over de golfvakanties

Golfreizen bij Golf4iedereen

Een belangrijke en leuke activiteit is ook het organiseren van golfreizen. Niet zoals de vele reisbureaus met een grote lijst van bestemmingen.

Golf4iedereen reist uitsluitend naar Portugal, het Walhalla van het golf in Europa, Waarom Portugal? De beide golfprofessionals Joop en Anneke Soonius hebben ruim 20 jaar in Portugal gewoond, les gegeven, reizen georganiseerd, excursie verzorgd en “last but not least” ze spreken redelijk Portugees. De reizen zijn voor iedereen geschikt, geroutineerde golfers maar ook voor de beginners.

Golf4iedereen organiseert de reis zoals u het graag ziet en met heel veel service. Op de luchthaven word je al opgehaald en naar de autoverhuurder gebracht.Daarna vertrekken we gezamenlijk naar de bestemming. Na het inchecken bespreken we de activiteiten voor de komende dagen.

Natuurlijk veel golf maar ook bijvoorbeeld voor de niet golfende partners een leuke excursie.

Het programma bestaat uit golflessen in de ochtend, een gezamenlijke lunch en golfen in de middag. Ook in de baan krijg je prettige aanwijzingen waardoor je golf behoorlijk zal verbeteren!

Heb je nog geen GVB? Dit is geen probleem, want één van de professionals gaat met je mee de baan in. Nog mooier: je kunt in deze week de GVB clinic volgen en terugkomen in Nederland met je officiële handicap kaart! En de geroutineerde golfer gaat naar huis waarschijnlijk met een handicap verlaging!

In de avond gebruiken we vaak gezamenlijk het diner, wel zo leuk omdat Joop en Anneke de leuke lokale restaurantjes kennen. Wil je met z’n tweetjes? Geen probleem want het motto is Vrijheid Blijheid!

Iets bijzonders, iets te vieren? Met minimaal 4 personen maken we met onze minibus een Golf Safari door Portugal. Starten in Porto en eindigen in Lissabon of de Algarve. Golfen, lessen, cultuur en culinair in deze reis!

Anneke en Joop Soonius zijn ervaren golfprofessionals. Groepslessen en persoonlijke begeleiding tijdens de golfreizen. Het grote voordeel van deze aanpak is dat u les krijgt in uw eigen taal. Dat geeft alvast een vertrouwd gevoel als u gaat golfen op een baan die nieuw voor u is. We geven iedereen precies het maatwerk dat past. Elke golfer is anders. Heeft een ander talent of leerritme en verdient de beste persoonlijke benadering. Dat is nou juist een van de dingen die we zo boeiend vinden aan het geven van golflessen.

Vragen of een afspraak bij jullie of bij ons? Bel met Joop 06-81535109 of Anneke Soonius 06-42291529.

Golfreizen bij onze partners

Waanzinnige Winterzon Weken