Uw ideale golfcursus

U wilt golflessen gaan volgen. Hartstikke leuk! Golfen is een heerlijke, ontspannende doch actieve en intelligente sport. Voordat u overal kunt gaan golfen is het belangrijk uw golfvaardigheidsbewijs (GVB) te halen. Deze GVB begint bij handicap 54. Verderop leest u wat dit precies betekent. Bent u al een ervaren golfer, maar wilt u bijvoorbeeld uw slag of houding verbeteren met behulp van golflessen? Ook dan bieden wij precies die golflessen aan die u op een hoger niveau laten spelen. Lees verder of neem direct contact met ons op via 06-42291529.

Met welke handicap speel ik?

Elke golfer heeft na het behalen van het GVB handicap 54. De handicap indiceert de speelsterkte van de golfer. Hoe lager de waarde, hoe beter de golfer het spel beheerst. Een beginnende golfer speelt met handicap 36. Een professional met 0. Wilt u zo goed mogelijk worden? Volg dan onze golflessen. Uiteraard bieden wij al een handige GVB-clinic. Deze golflessen zijn uitermate geschikt voor mensen die reeds een beetje ervaring hebben. Wilt u uw handicap verlagen? Volg dan onze lessen die daar specifiek voor zijn ingericht. Daarnaast kunt u voor € 50,- per maand lessen bij ons volgen. Dit kan zowel privé of in een groep. Kortom, wat u ook wilt verbeteren of leren; via Golf4Iedereen kan het.

Golflessen

De lessen worden gegeven op Golfbaan Het Wedde in Voorschoten, voor iedereen is er een passende golfcursus. Heeft u pas net uw GVB? Volg dan de lessen die precies ontwikkeld zijn voor golfers met handicap 54 tot 36. Bent u al een ervaren, beginnend golfer? Volg dan de golflessen die gemaakt zijn voor golfers met een handicap lager dan 36. Tijdens onze lessen leert u:

  • Baanles
  • Afstanden
  • Korte spel
  • Clubkeuze
  • Put- of swingles

Maak nu een afspraak

U begrijpt, via Golf4Iedereen kunt u precies die lessen gaan volgen die uw op een hoger niveau brengen. Geef uw wensen door via ons contactformulier. Of bel direct naar 06-42291529. Uw vragen of verzoek kunt u ook mailen naar anneke@golf4iedereen.nl. Ga ook golflessen volgen bij Golf4Iedereen! Vraag ook naar ons weekend arrangement met bijvoorbeeld een overnachting.