Als u uw GVB wilt halen

Bent u op zoek naar een golfschool in Zuid-Holland waar u golflessen bij kunt volgen? Bijvoorbeeld omdat u uw golfvaardigheidsbewijs (GVB) wilt halen? Neem dan eens een kijkje bij Golf4Iedereen. Onze golfpro geeft golflessen op golfbaan Het Wedde in Voorschoten. Voor iedereen zit er wel een passende les tussen. Zo kunt u er op golfcursus om uw GVB (handicap 54) te halen. Maar ook als u privé of met een groep wat bij wilt leren, staan wij voor u klaar in Zuid-Holland. Maak snel een afspraak via 06-42291529. Golf4Iedereen zorgt ervoor dat u met plezier uw GVB kunt halen!

U vindt ons middenin Zuid-Holland

Zoals gezegd biedt Golf4Iedereen golflessen aan bij golfbaan Het Wedde in Voorschoten. Dit mooie dorp ligt middenin Zuid-Holland. Het is zeer eenvoudig te bereiken. Dat komt goed uit als u op elk moment wanneer u wenst een balletje wilt slaan. In Zuid-Holland of elders. Echter, voordat u daarvan kunt genieten dient u over een golfvaardigheidsbewijs te beschikken. Is dit nog niet het geval? Volg dan onze twee-daagse golfcursus GVB-clinic. U bent twee dagen zes uur in touw om de kneepjes van het golfen goed onder de knie te krijgen. Deze cursus is dan ook zeer geschikt voor mensen die al een beetje voorbereiding hebben gehad. Na de golfcursus bent u écht klaargestoomd om het GVB (handicap 54) te halen. En het veld op te gaan natuurlijk! Wilt u deze golflessen in Zuid-Holland volgen? Benader ons dan voor een afspraak via onderstaande contactgegevens.

Golfen buiten Nederland

Wij attenderen u graag op het feit dat Golf4Iedereen interessante golfreizen aanbiedt. Heeft u interesse om eens buiten Zuid-Holland en zelfs buiten Nederland te golfen? Meldt u dan aan voor een van onze golfreizen. Wij hebben voor ieder wat wils. Van enkele dagen naar Lissabon tot een reis vol excursies naar Thailand. bekijk snel ons volledige aanbod golfreizen:

  • 4 dagen golfen + citytrip in Lissabon
  • 8 dagen golfen in Lissabon
  • 12 dagen golfen + excursies in Thailand
  • 8 dagen golfen in Oost-Algarve
  • 1 week golfen + theorie-examen in West-Algarve

Golflessen Zuid-Holland

Contactgegevens

Kortom, zoekt u een professionele golfschool in Zuid-Holland om uw GVB bij te halen? Of heeft u interesse in onze golfreizen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer 06-42291529. Of stuur of vraag of verzoek naar e-mailadres anneke@golf4iedereen.nl. Dan helpen wij u graag in Zuid-Holland aan een golfvaardigheidsbewijs of een golfreis!