De basisprincipes beheersen

Wilt u een golfvaardigheidsbewijs (GVB) halen? Dan bent u bij Golf4Iedereen aan het juiste adres. Wij bieden diverse GVB-clinics aan. Van één, twee dagen of drie dagen.Geen tijd? Dan hebben we een speciale avond cursus  Zo kunt u in een korte tijd meester worden over de elementaire zaken van het golfen. En daarmee uw golfvaardigheidsbewijs terecht in ontvangst nemen. Verderop leest u meer over wat een golfvaardigheidsbewijs precies inhoudt. Onze clinics worden gegeven op twee locaties in Nederland. In het Westen kunt u terecht bij golfbaan Het Wedde in Voorschoten. In het Oosten staan onze golfpro’s voor u klaar bij golfbaan ‘t Lohr in Voorst. Ook kunt u tijdens onze speciale reizen het GVB behalen of in uw eigen vakantie, wel zo leuk! Maak snel een afspraak!

Meer informatie over het golfvaardigheidsbewijs

Graag vertellen wij u meer over het golfvaardigheidsbewijs. Zo weet u straks precies waarom u het wilt halen. En wat u ervoor nodig heeft. Met het golfvaardigheidsbewijs toont u aan dat u de basisprincipes van het golfen beheerst. En op een bepaald niveau kunt spelen. Het golfvaardigheidsbewijs start bij handicap 54. Deze handicap wilt u zo laag mogelijk krijgen. Bij veel golfbanen in Nederland moet u zeker handicap 54 hebben. Daarvoor is uw golfvaardigheidsbewijs dus een prima graadmeter. Met dit bewijs op zak bent u voldoende gekwalificeerd om te mogen golfen op vrijwel alle golfbanen. Als u uw bewijs in één of twee dagen via een clinic van Golf4Iedereen wilt halen, is het van belang dat u wel enige ervaring in golfen heeft. Dat hoeft nog niet op hoogstaand niveau te zijn. Maar u moet al wel ietwat kennis hebben over het vasthouden van de club en het slaan bijvoorbeeld. Wij leren u vervolgens graag het golfen écht onder de knie te krijgen.

Wat als ik toch nog ondersteuning behoef?

Het is heel gebruikelijk na het behalen van uw bewijs nog wat extra ondersteuning te behoeven. Daarom hebben wij speciale golflessen en cursussen ontwikkeld. Zowel in groepsverband als privé. Geef gerust aan waar u extra aandacht voor wenst. Dan stellen wij voor u passende les of cursus op. Zo verhoogt u uw speelsterkte. En daalt tegelijkertijd uw handicap! Verbeter bijvoorbeeld uw:

  • Swing
  • Chip
  • Put
  • Pitch
  • Houding

Golfvaardigheidsbewijs

Onze golfpro’s staan voor u klaar

U wilt ook overal kunnen en mogen golfen? Volg dan een GVB-clinic via Golf4Iedereen. Benader onze golfpro’s via ons online contactformulier. Of mail naar anneke@golf4iedereen.nl. Voor direct persoonlijk contact belt u 06-42291529. Via Golf4Iedereen haalt u plezierig en snel uw golfvaardigheidsbewijs!