Wilt u ook een balletje kunnen slaan?

Wilt u in Voorschoten graag golflessen gaan volgen? Erg verstandig. Als u namelijk in het bezit bent van een golfvaardigheidsbewijs (GVB), kunt u straks overal waar u wilt een balletje slaan. Bij onze golfschool, Golf4Iedereen, kunt u diverse lessen volgen. Wij bieden voor iedereen een passende golfcursus om de GVB (handicap 54) te halen. Lees snel verder om onze mogelijkheden te ontdekken. Of neem direct contact met ons op via 06-42291529. Wij helpen u uw GVB te halen!

Onze golflessen in Voorschoten

Graag vertellen wij u meer over welke golflessen u via ons kunt volgen in Voorschoten. In dit mooie dorp kunt u op golfcursus bij golfbaan Het Wedde. Wilt u uw golfvaardigheidsbewijs halen? Volg dan een 2-daagse GVB-clinic in Voorschoten. Deze golfcursus is ideaal voor iedereen die al een beetje voorbereiding heeft gehad, maar nu toch echt de professionele kneepjes onder de knie wilt krijgen. Elke dag heeft u zes uur les. De prijs is afhankelijk van met hoeveel personen u zich in Voorschoten aanmeldt. Hoe meer personen, hoe voordeliger de prijs per persoon is. Deze golflessen kunnen eenvoudig op zaterdag en zondag gevolgd worden. Na deze cursus beschikt u over de basisprincipes om het GVB (handicap 54) te kunnen halen. Wilt u zelf een afspraak maken voor een golfles? Privé of als groep? Ook dat is mogelijk op Het Wedde in Voorschoten. Neem contact met ons op om een dag en tijd te bespreken.

Interesse in een golfreis?

Wist u al dat u via Golf4Iedereen deel kunt nemen aan aantrekkelijke golfreizen? Natuurlijk, golfen is Nederland is heerlijk. Zoals in Voorschoten. Maar wat dacht u van een balletje slaan in het heerlijke zonnetje van de Algarve? Of een hole-in-one in Thailand slaan? De golfreizen van Golf4Iedereen vinden over heel de wereld plaats. Onze reizen gaan gepaard met de juiste begeleiding en lessen. Uiteraard boeken wij voor u de reis inclusief overnachting en huurauto. Op sommige locaties wordt u zelfs de mogelijkheid geboden een leuke excursie of citytrip te maken. Zo bieden onze golfreizen u een complete vakantie. Wat dacht u van de volgende bestemmingen?

  • Thailand
  • Lissabon
  • Lissabon (inclusief citytrip)
  • Oost-Algarve
  • West-Algarve

Golflessen Voorschoten

Golflessen of uw GVB halen? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in onze golfschool in Voorschoten? Wilt u ook uw GVB halen? Neem dan snel contact met ons op. Dit kan telefonisch via 06-42291529. Een mail sturen mag naar anneke@golf4iedereen.nl. Dan vertellen wij u graag meer over uw mogelijkheden in Voorschoten.