Golf, de sport voor actieve ouderen!!

Waarschijnlijk wilt u eerst weten of dit wel iets voor u is. Geen probleem want dan belt u even met Anneke, de golfprofessional van golfbaan Het Wedde in Voorschoten voor een GRATIS proefles.Waarom nu nog beginnen met een nieuwe sport?
 Inmiddels is al lang bewezen dat deze sport buitengewoon gezond is voor de ouderen, je loopt veel, je beweegt dan veel en ontmoet gelijkgestemde. Gezellig na praten na een rondje golf hoort er ook bij.
Je hoeft nooit alleen te spelen als je dat niet wilt, er is altijd wel een golf maatje voor een rondje golf.

Golf verbetert de lichamelijke en geestelijke gezondheid en mogelijk ook de levensverwachting. Het verkleint het risico op hart- en vaatziekten, verbetert de longfunctie en de gehele conditie.

De voordelen zijn het lopen, de swing waarbij je balans en flexibiliteit verbeteren, de concentratie, kortom je gehele conditie verbetert.

Het belangrijkste niet te vergeten! Golf is Plezier!
Wat we natuurlijk veel horen dat de mensen er niet aan willen beginnen door de vooringenomenheid ontstaan door verkeerde informatie.

Duur?

Je betaalt bijv. bij Golf Het Wedde in Voorschoten een jaarbedrag van ca. € 400,- per jaar wat je een speelrecht geeft voor iedere dag. Ga 2 x per week de buitenlucht in en je betaalt dan omgerekend slechts ca. € 4,- per keer.

Golfclubs?

Voor de meeste sporten heb je materiaal nodig om te spelen, hockey stick, tennisraket enz. Voor het golf een golf set, meestal is een “halve set” met 7 stokken (clubs!) ruim voldoende.
Je hebt al een prima set met 7 clubs inclusief tas voor ca. € 195,-
Ook daarvoor kun je bij Anneke terecht, belangrijk is dat je dan “op maat gemaakte clubs” bezit waardoor je spel snel verbetert.


Kleding?

Niets speciaals, je kunt met makkelijke en sportieve kleding gaan golfen. Wel is het aanschaffen van een paar goede golfschoenen belangrijk voor je eigen veiligheid, uitglijden doe je dan niet meer.


Leren?

Je kunt bij Anneke al les krijgen in een gezellige kleine groep voor minder dan € 10,— per uur!
De oudste leerling is met 87 jaar gestart bij Anneke en speelt nu met 92 jaar nog steeds zijn rondje golf met veel plezier.


Examen?

Veel mensen willen niet aan deze fijne sport beginnen omdat er een examen moet worden afgelegd.
Allang achterhaald! Door de lessen bij Anneke behaal je in korte tijd de baanpermissie, wat inhoud dat je als ieder ander gewoon kunt gaan spelen op de leuke golfbaan van Het Wedde.
En de golfregels leer spelenderwijs in de baan
.

Dus geen examens, gewoon sportief bezig zijn en plezier maken met bijv. je nieuwe golfvrienden!
Voor je Gratis kennismaking les bel je even met Anneke 06 42291529 of een mailtje anneke@golf4iedereen.nl