Een efficiënte cursus van 2 dagen

Wist u dat u vanuit Voorburg in een kwartiertje bij golfbaan Het Wedde bent om daar golflessen te volgen? Deze golfbaan ligt namelijk in Voorschoten. En golfschool Golf4Iedereen biedt er allerhande golflessen aan. En niet te vergeten een tweedaagse golfcursus om uw golfvaardigheidsbewijs (GVB) mee te halen! U begrijpt, voor een lekker potje golf, of om uw GVB (handicap 54) gaan halen, hoeft u alleen maar even vanuit Voorburg naar Voorschoten te rijden. Maak een afspraak voor een les of cursus via 06-42291529 of via ons contactformulier.

Aan welke les heeft u behoefte?

Heeft u al een idee in Voorburg aan welke les u behoefte heeft? Kijk gerust even rond in ons standaard aanbod golflessen. Om te beginnen heeft u natuurlijk een golfvaardigheidsbewijs nodig. Is dit nog niet het geval? Dan kunt bij ons via een eenvoudige tweedaagse clinic uw golfvaardigheidsbewijs (GVB) halen. Zodra u de basisprincipes beheerst, kunt u zich aanmelden voor een meer specifieke golfcursus. Misschien om uw slag nog wat te verbeteren. Of uw houding. Onze golflessen kunnen privé of in een groep gevolgd worden. Hetzelfde geldt voor een golfcursus. Hoe meer mensen, hoe voordeliger de prijs. Kent u dus nog meer mensen in omgeving Voorburg die hun GVB (handicap 54) willen halen? Schrijf u dan gezellig samen in voor deze golfcursus!

Golfen kan met een GVB ver buiten Voorburg

Zoals gezegd is het ideaal dat u in Voorburg slechts vijftien minuten verwijderd bent van golfbaan Het Wedde. Maar er is nog zoveel meer buiten Voorburg..! Dat weten onze golfpro’s gelukkig ook uit ervaring. Daarom hebben zij aantrekkelijke golfreizen ontwikkeld. Waar golfen uiteraard de hoofdactiviteit is. Maar waar ook voldoende tijd is voor lekker eten, vertier en ontspanning. Bent u benieuwd naar onze golfreizen? Neem dan snel een kijkje in ons aanbod. Wilt u naar het lekkere zonnetje van de Algarve? Heeft u interesse in een bezoekje aan Lissabon? Of mag de reis voor u wel helemaal naar het exotische Thailand gaan? Onze golfreizen bieden u:

  • Luxe hotels
  • Praktische huurauto’s
  • Kwalitatieve golfbanen
  • Veelzijdige programma’s
  • Professionele begeleiding

Golflessen Voorburg

Afspraakmogelijkheden

Wilt u uw GVB halen? Of meegaan met een van onze golfreizen? Neem dan contact met ons op vanuit Voorburg. U bereikt golfschool Golf4Iedereen via telefoonnummer 06-42291529 en e-mailadres anneke@golf4iedereen.nl. Of laat een bericht achter op onze website. Uw golfcarriere begint slechts 15 minuten van Voorburg vandaan!