Golfreis Eifel

Deze reizen vinden plaats in het voorjaar, meer informatie over de juiste data op aanvraag.

Golfreizen Duitsland

Deze reizen vinden plaats in het voorjaar, de juiste data kunt u in onze regelmatige nieuwsbrieven lezen, registreer uw email adres!

Deze 3 daagse reis gaat naar de Süd Eifel in de regio Bitburg. Op zo’n 250 km vanaf Nederland. We verblijven daar 2 nachten in een kleinschalig, fraai gelegen, hotel op korte afstand van Bitburg en de golfbanen.

Als je aan Nederlanders vraagt, waarom Duitsland krijg je meestal het antwoord: goedkoper dan in Nederland en veel meer service.

Voor de golfers zijn er een paar spectaculaire 18 holes golfbanen, waaronder één van de beste banen van Duitsland, Bitburgerland. De golfbaan Lietzenhof is onze favoriet, spectaculaire hoogteverschillen, mooie vergezichten maken dit tot een baan die niet overgeslagen moet worden. De beginners kunnen hun (golf)hart ophalen op de 9 holes baan van Golfclub Südeifel. Hier zijn ook prima oefenfaciliteiten.

Heb je een niet golfende partner? Geen probleem, want het nabijgelegen Bitburg is een bijzonder leuke plaats om te bezoeken. Wandelen in de omgeving is spectaculair. Aan het eind van de dag verzamelen we bij de bar van het hotel met een voor iedereen welverdiend drankje. De keuken van het hotel is prima dus het diner gebruiken we in het hotel. Dus na afloop een gezellig drankje en geen gedoe met vervoer over de donkere weggetjes.

De reis is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer, omdat onze golfprofessionals de gasten lesgeven op ieder niveau. Eén van de pro’s verzorgt een clinic voor de beginners, de gevorderde golfers worden apart “onder handen genomen” met o.a. veel baanlessen!

Naast het verbeteren van het spel, GVB halen en handicap verlaging, staat natuurlijk het motto plezier bovenaan!

Informatie en reserveren:

Joop 06 81535109
of Anneke 06 42291529

Of mail ons via anneke@golf4iedereen.nl of via onderstaand contactformulier voor een vrijblijvende offerte of andere vragen.

Schrijf tijdig in , we reizen met niet te grote groepen!

Uiteraard bent u ook van harte welkom op één van onze Golf4iedereen locaties in Nederland voor aanvullende informatie.