Golfreizen Duitsland

Als je aan Nederlanders vraagt, waarom Duitsland krijg je meestal het antwoord: goedkoper dan in Nederland en veel meer service.

Wanneer?

Deze reizen vinden plaats in het voorjaar, de juiste data kunt u in onze regelmatige nieuwsbrieven lezen, registreer uw email adres!

Waar?

Dit jaar gaan we met een gezellige groep naar de unieke golfbaan Golf International Moyland, kort over de grens bij Kleve.

Wanneer?

3 dagen met aankomst 3 april.

Reis informatie

Deze reis is geschikt voor zowel de gevorderde als de beginnende golfers.
Onze beide professionals begeleiden deze reis en geven de benodigde lessen op ieder niveau. Bijvoorbeeld om je handicap te verlagen, ook het behalen van het GVB is in die dagen mogelijk!
Voor de golfers is er een fraaie 18 holes golfbaan, voor de beginners een uitdagende kortere Par3/4 baan. Heb je een niet golfende partner? Geen probleem, want het nabijgelegen Kleve is een leuke plaats om te bezoeken. Wandelen in de omgeving is mooi. Aan het eind van de dag verzamelen we bij de bar van het hotel met een voor iedereen welverdiend drankje. De keuken van het hotel is prima dus het diner gebruiken we in het hotel. Dus na afloop een gezellig drankje en geen gedoe met vervoer over de donkere weggetjes.
Naast het verbeteren van het spel, GVB halen en handicap verlaging, staat natuurlijk het motto plezier bovenaan!
Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

gofreis sauerland duitsland

Informatie en reserveren:

Joop 06 81535109
 of Anneke 06 42291529
Of mail ons via anneke@golf4iedereen.nl of via onderstaand contactformulier voor een vrijblijvende offerte of vragen.