Ik wil beginnen met een welgemeend DANK JE WEL! Zowel Marian als ikzelf hebben ontzettend genoten de afgelopen week, eerst van het fantastische land waar jullie veel verblijven, maar vooral ook voor de geweldige dagen die we met elkaar hebben doorgebracht om het golfspel voor ons toch wel een extra dimensie te geven. Ik was al een beetje gek geworden op dit spelletje, maar na de fijne kneepjes, wordt het alleen maar leuker.

Je hebt 2 enthousiaste nieuwe leden!

Groetjes, Marian en René

Een paar maanden geleden zijn we bij jullie in Portugal geweest.

Na de 3 daagse golfcursus ben ik helemaal gebeten door de golf-microbe.  De lessen in Portugal zijn super leuk en ik zou het elke beginnende golfer aanraden… enkele dagen lessen in het mooie warme Algarve.

plezierig, professioneel en gewoon leuk!

geniet ervan…

Groetjes, Anne-Marie

Zojuist mijn eerste les van Joop gehad en erachter gekomen dat ik met golf links ben terwijl ik van nature puur rechts ben. Bedankt Joop voor de goede instructies! Ik vond het absoluut voor herhaling vatbaar!

Groeten, Robin Koster

Wat een fantastische week hebben we met jullie gehad! Onze golfreis naar Portugal was erg goed verzorgd. De door jullie gekozen accommodatie omdat je eigen bungalow bezet was, was perfect! Autootje er bij, lekker vrij, we hebben er van genoten!

Maar natuurlijk de golflessen. We hebben enorm veel geleerd in een korte tijd. Je manier van lesgeven past prima bij ons, lekker direct, laagdrempelig en er is altijd gelegenheid om nog een extra tip o.i.d. te krijgen. Gaaf ook die videoles. Vandaag zien we je voor de qualifying ronde en we hebben er alle vertrouwen in!

Ook de baan was super; indrukwekkende ligging, fikse hoogteverschillen maar met jouw (en Joop’s) begeleiding hebben we het prima doorstaan.

De gezamenlijke afsluiting met de BBQ bij jullie met de heerlijke vis van Masterchef Joop maakte het letterlijk en figuurlijk af. We gaan graag nog een keer met jullie!

Groeten, Rudi en Diane

Na een verdrietige periode in mijn leven, besloot ik om te leren golfen. Nieuwe mensen ontmoeten, in een klein clubje les krijgen en wat niemand kon bevroeden , ik heb een hele sympathieke golfvriend leren kennen. We delen veel samen. Ik kan mij zo verheugen op de golflessen van Anneke, het is echt geen ‘appeltje eitje’ en ik ben er nog lang niet, maar het gaat mij lukken en het is in alle opzichten een geweldige keus geweest om bij het Lohr in Voorst te leren golfen.

Groeten, Ap Sternberg 

Ik ben met Anneke en anderen op vakantie geweest, was groots en heb veel geleerd.
Heb nog regelmatig een opfrissertje van Anneke.

Heel fijn, prettig en leerzaam.

Groetjes, Janny

Mijn ervaring, na een klein jaar als beginnende senior- vrijetijdsgolfer:

•Naarmate ik meer lessen volg worden de hoge verwachtingen die ik had nog overtroffen.
•Evident is daarbij ook dat niet alleen les nemen belangrijk is, maar vooral de ‘pro’ het verschil maakt!
•Vooral de manier waarop je zowel de technische en tactische vaardigheden als de spelregels en etiquette spelenderwijs en met humor in de les integreert is ‘superbe’.
•Het plezier dat ik aan het spel beleef is dank zij jou optimaal.
•Conclusie: voorlopig ben je nog niet van mij af!

Groeten, Iñaki Motrico

Fantastisch dat iemand zoals jij bestaat. Mijn echtgenoot is al een tijdje aan het golfspel verslaafd. Bij mij was het in het begin eerder zo dat hij het ook voor mij een goede ontspanning vond en ik zodoende bij jou met mijn eerste lessen ben begonnen.
Tijdens de laatste lessen is er dan toch iets veranderd. Jouw manier van les geven is gewoon perfect voor een gestrest iemand zoals ik dat ben. Je geeft niet alleen op een geweldige manier les, maar je bent ook nog een geweldige psycholoog, die het presteert dat mijn drukke hoofd na de les gewoon leeg en vrij voelt.

Ik vind het elke keer weer heerlijk om van een vrouwelijk iemand les te krijgen. Een vrouw daagt je uit, maar weet ook met de een of andere beperking van jezelf goed om te gaan. Ik verheug me al op de volgende les – een “alleen-oefenbeest” zal ik nooit worden, daarom zijn de lessen gewoon een perfect moment om ontspanning op te doen.

Groetjes en “dank je wel”, Dorothee

Ondanks het mindere weer hebben wij genoten van de golf lessen in de Eifel.
Door de zeer professionele aanpak zijn wij nog enthousiaster geworden voor het golfen.
Alles was perfect georganiseerd.

Hartelijke groeten, Joke en Rinus Zonruiter.

Vorig jaar hebben we op ‘t Lohr golf les gehad van Anneke en Joop en al pratende kregen we er steeds meer zin in om een week naar Portugal te gaan om daar onze golftechniek te verbeteren. Joop had alles voor ons geregeld, de auto, het vakantiehuis Casa Socavas met zwembad en de golflessen. We hebben genoten van de gastvrijheid van Anneke en Joop, en natuurlijk van de golflessen. Vlak bij Praia da Luz ligt een leuke driving range en een oefenhole in een rustige en mooie omgeving. In Parque da Floresta hebben we twee maal de 9 holes gelopen, geweldig! Op onze laatste dag heeft Joop ons meegenomen naar de golfclub van Espische, wat een mooie baan en de natuur is hier geweldig, de kleuren, de rust, alles klopt hier, deze baan moet je een keer gelopen hebben! We kijken terug op een heerlijke week en gaan dit zeker vaker doen vooral de combinatie golfen, iets van het land zien, heerlijk eten en drinken is een perfecte combinatie.

Groeten, Cees Buskermolen en Mieke van Kesteren