Aan de slag met de golfsport?

Wilt u leren golfen? Dan is het aan te raden om te beginnen met de basisbeginselen van golfen. Deze worden u bijgebracht met het leren voor het golfvaardigheidsbewijs. Dit wordt kortweg GVB genoemd en het geeft u een basis handicap van 54. Met handicap 54 kunt u wereldwijd op bijna alle golfbanen terecht. U kunt namelijk vrijwel nergens terecht zonder dat u heeft aangetoond dat u golfen heeft geleerd. Het leren onder de knie krijgen van de basisbeginselen wordt u geboden door golfschool Golf4Iedereen. Wij werken op drie golfbanen in Nederland en net over de grens in Duitsland. Op de twee Nederlandse banen kunt u leren om op een praktische en kundige manier te golfen. Heeft u eenmaal de smaak te pakken en uw GVB op zak? Dan kunt u bij de golfbaan in het Duitse Anholt verder werken aan het verbeteren van uw handicap. Dat kan tot bijvoorbeeld handicap 36 of zelfs nog beter. Nou klinkt Duitsland misschien best ver. In werkelijkheid bent u vanaf plaatsen, zoals Arnhem, Nijmegen of Enschede binnen een uur aan het golfen in Duitsland.

De golfpro’s van Golf4Iedereen

Bij het behalen van uw GVB wordt u ondersteund door lessen en cursussen door Anneke en Joop Soonius. Twee door de wol geverfde golfers die u alle ins en outs van golf bij zullen brengen.

Waarom is leren golfen de moeite waard?

Golfen is natuurlijk een zeer geschikte sport met veel positieve kenmerken. Door het te leren gunt u zichzelf het volgende:

  • Altijd een reden om de buitenlucht op te zoeken
  • Altijd een sportieve uitdaging in het vooruitzicht
  • Aanzien in uw omgeving, zowel zakelijk als privé
  • Aansluiting vinden bij mensen zoals uzelf
  • Er is altijd wel een moeilijkheidsgraad of uitdaging die u past als een jas

In Nederland wil vanuit onbekendheid de golfsport nog wel eens als elitair worden beschouwd. Die tijd ligt echter steeds verder achter ons. Steeds vaker is het normaal om met gezinsleden gezamenlijk de golfclubs op te pakken en het te gaan leren. Dit misschien wel in navolging van Britse families, waar het normaal is dat heel gewone en doorsnee huisvaders hun kinderen meenemen naar de lokale golfbaan.

Leren golven

Leren golfen via Golf4Iedereen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden via Golf4Iedereen? Laat het ons dan weten via een telefoontje of mailtje. Ons telefoonnummer is 06-42291529 en het e-mailadres anneke@golf4iedereen.nl. U kunt ook eenvoudig gebruikmaken van het contactformulier op de website. Zien we u binnenkort op een van onze golfbanen om te leren golfen?