Het golfen kan beginnen!

Voordat u echt en overal kunt gaan golfen moet u een golfvaardigheidsbewijs (GVB handicap 54) halen. Dit kunt u doen bij golfschool Golf4Iedereen. Wij bieden lessen aan op twee verschillende locaties. In Zuid-Holland vindt u onze golfpro’s bij golfbaan Het Wedde in Voorschoten. Iedereen kan bij ons een GVB handicap 54 halen. Heeft u al enige ervaring in het golfen? Dan bieden wij een tweedaagse GVB-clinic aan. Heeft u uw GVB al gehaald? Maar wilt u nog een NGF registratie? Dan kunt u een eendaagse clinic volgen. Lees snel verder of bel ons op 06-42291529 om uw mogelijkheden te bespreken!

Informatie over handicap 54

Graag vertellen wij u meer over handicap 54. Als u uw GVB heeft gehaald start u met handicap 54. Dit geeft aan hoe uw speelsterkte is. De waarde wordt gebaseerd op het aantal slagen dat u nodig heeft om een bal van de tee tot in de hole te krijgen. Bent u officieel beginnend golfer, dan daalt uw handicap 54 naar een waarde van 36. Hoe beter u wordt in het golfen, hoe lager de waarde. Een zeer professionele golfer speelt bijvoorbeeld met een waarde van 0. Hoe krijgt u uw handicap 54 omlaag? Volg dan onze specifieke cursussen die gebaseerd zijn op het verbeteren van uw speelsterkte. Deze lopen van waarde 54 tot 36. En van 36 en lager. Alle onderdelen komen aan bod. Wilt u privéles? Ook dat kan. Neem snel contact op met Golf4Iedereen voor specifieke informatie!

Wat leer ik zoal in een GVB-clinic?

Zoals gezegd, het volgen van een GVB-clinic is dé manier om uw GVB (handicap 54) te halen. Wat leert u dan zoal in deze een- of tweedaagse cursus? U leert de basisbewegingen en -begrippen. U weet na deze korte cursus hoe u moet slaan, hoe u moet chippen/putten en wat de geldende etiquette zijn. Natuurlijk speelt u dan nog niet op het hoogste niveau, maar de elementaire basis is er. Zodra u uw GVB in handen heeft, kunt u extra lessen volgen op o.a. de volgende gebieden:

  • Golfswing
  • Chippen
  • Pitchen
  • Bunker
  • Putten

Handicap 54

Haal uw GVB via Golf4Iedereen

Kortom, uw volledige partner op het gebied van golfen is Golf4Iedereen. Of u nou pas net begint of uw speelsterkte wilt verbeteren. Geef uw wensen door via ons online contactformulier. Of neem contact met ons op via 06-42291529 of anneke@golf4iedereen.nl. Wij helpen u graag aan uw GVB (handicap 54)!