Slechts twee dagen

Golf4Iedereen maakt het u mogelijk uw golfvaardigheidsbewijs (GVB) te halen in een weekend. Onze golfpro’s geven namelijk een GVB-clinic waardoor u in slechts een weekend uw GVB kunt behalen. U begint dan met handicap 54. Verderop leest u wat dit betekent. Bij Golf4Iedereen heeft u de keuze uit twee locaties in Nederland om uw GVB bij te halen. Zo kunt u in het oosten van het land naar het Gelderse Voorst. Daar vindt u golfbaan ‘t Lohr. In het westen van het land treft u golfbaan Het Wedde in Voorschoten. Gebruik onderstaande contactgegevens om een afspraak te maken!

Wat moet u kunnen om een GVB te halen in een weekend?

U begrijpt dat u al wel enige ervaring met golfen moet hebben als u in een weekend uw GVB wilt halen. Maar dan hebben we het ook echt over de minst mogelijke ervaring. Zoals het vasthouden van de club. En de slagbeweging. Wij leren u namelijk graag de elementaire basis van het golfen. Na onze clinic kunt u uw benodigde bewijs halen. Met dit bewijs kunt u overal gaan golfen. Een startend golfer begint met handicap 54. Hoe beter u gaat spelen, hoe lager uw handicap zal worden. Zo heeft een ervaren, beginnend golfer een handicap van 36 en een professioneel een van 0. Verbeter uw speelsterkte met behulp van onze golf cursussen en -lessen. Geef aan onze golfpro’s aan waar u nog wat extra ondersteuning in wenst. Dan stellen wij voor u een passend lesschema op. Zo kunt u in no time een lagere handicap halen!

Golf4Iedereen biedt nog veel meer aan

Wist u al dat Golf4Iedereen naast golflessen en -cursussen ook nog golfreizen aanbiedt? Wij begrijpen, als gepassioneerde golfers, dat het erg interessant is eens te golfen op andere golfbanen, met andere golfers, temidden een andere cultuur. Daarom hebben wij over heel de wereld golfreizen ontwikkeld. Bijvoorbeeld naar het exotische Thailand. Deze reis zit vol met het volgende:

  • Drie indrukwekkende excursies
  • Diverse 18 holes golfbanen
  • Heerlijk diner met Thaise dans
  • Overnachtingen en transfers
  • Prima begeleiding door golfpro’s

GVB halen in een weekend

Contactgegevens van Golf4Iedereen

Wilt u meer weten over onze clinic? Maak dan een afspraak met een van onze golfpro’s. U kunt uw wensen en vragen ook nu al doorgeven. Via ons online contactformulier bijvoorbeeld. Of pak de telefoon en bel 06-42291529. Een mail sturen mag naar anneke@golf4iedereen.nl. Wij zijn uw partner die u uw GVB laten halen in een weekend!