In no time het veld op

Bij Golf4Iedereen kunt u uw golfvaardigheidsbewijs (GVB) halen in 1 dag. Wij bieden namelijk een GVB-clinic aan die u in 1 dag kunt volgen. U heeft dan na slechts enkele uren uw GVB behaald. Elke golfer start met een handicap 54. Weet u nog niet precies wat dit allemaal betekent? Lees dan snel verder. U kunt via Golf4Iedereen uw GVB halen op twee locaties in Nederland. Onze golfpro’s helpen in het oosten van het land in het Gelderse Voorst. Bij golfbaan ‘t Lohr. In het westen van het land kunt u terecht in Voorschoten. Daar vindt u golfbaan Het Wedde. Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Uw GVB halen in 1 dag! En dan?

Zoals gezegd kunt u bij ons in 1 dag uw GVB halen. Maar wat staat u daarna te wachten? Met zo’n bewijs mag u overal gaan golfen. U start dan met handicap 54. Een beginnend golfer echter heeft een handicap 36. Via specifieke golflessen en -cursussen kunt u uw speelsterkte verbeteren. Deze lessen en cursussen worden eveneens aangeboden door Golf4Iedereen. Geef gerust aan onze golfpro door waar uw verbeterpunten liggen. Wij zullen dan zorgvuldig bekijken welke les u het beste past. Dit kan een groepsles zijn. Maar soms werkt een privéles net wat prettiger. De keus is aan u. Wij zorgen er in elk geval voor dat we het beste uit u halen. U zult uw spelkwaliteit met sprongen vooruit zien gaan. Het golfen wordt daardoor ook stukken leuker. En gevarieerder. U ontdekt nieuwe golfbanen, andere golfers en verrassende trucjes. Wacht dus niet langer. Ga uw benodigde bewijs zo spoedig mogelijk halen!

Extra aanbod van Golf4Iedereen

De diensten van Golf4Iedereen bestaan natuurlijk vooral uit golflessen en -cursussen. Maar wij doen nog veel meer dan dat. Omdat wij zelf een grote passie voor golf dragen, willen wij deze ook met zo veel mogelijk fanaten delen. Daarom hebben wij bijvoorbeeld ook golfreizen ontwikkeld. Zowel voor de beginner als de gevorderde golfer. Met professionele begeleiding kunt u via Golf4Iedereen bijvoorbeeld:

  • 8 dagen naar Lissabon
  • 4 dagen naar Lissabon
  • 12 dagen naar Thailand
  • 1 week naar West-Algarve
  • 8 dagen naar Oost-Algarve

GVB halen in 1 dag

Contact met Golf4Iedereen

Interesse in ons aanbod? Bespreek uw wensen dan met onze golfpro’s. Dit kan telefonisch via 06-42291529. Per mail via anneke@golf4iedereen.nl. Of stuur een bericht via een online contactformulier. Dan zorgen wij ervoor dat u uw GVB kunt halen in 1 dag!