GVB Clinic
€ 195,- p.p.

 • Op diverse dagen en tijden
 • Golfbaan ‘t Lohr in Voorst.
 • Golf International Moyland, Duitsland
 • Golfbaan Het Wedde in Voorschoten

Deze GVB clinic wordt op diverse tijden en dagen gegeven

In overleg kunnen we deze golfclinic op de door u gekozen dag en tijd reserveren.

Lessen bestaan uit alle onderdelen van het golfspel.

Swingen-putten-chippen-pitchen en het bunkerspel

Ook wordt er veel les gegeven in de baan, zowel praktijk als theorie.

Voor onze populaire buitenlandse GVB clinics ga naar onze reispagina  voor een leuke combinatie met je vakantie.schermafbeelding-2016-11-30-om-11-07-42

 • Theorie-examen verplicht
 • Registratie NGF via golfclub Golf4iedereen

En… ook voor deze GVB clinic geldt: Niet geslaagd, GRATIS vervolg lessen!

Vragen aan Anneke
anneke@golf4iedereen.nl
06 42291529

CONTACT

Snel vooruit met een golfvaardigheidsbewijs

Overweegt u om een GVB cursus te gaan volgen? Een praktische en toegespitste cursus voor het behalen van uw handicap 54 wordt u geboden door golfschool Golf4Iedereen. Wij zorgen ervoor dat u op een van de drie banen in Nederland en net over de grens in Duitsland vaardig van slag kunt op de driving range. Onze banen waar u een cursus kunt volgen zijn in Voorschoten (Het Wedde) en Voorst(Oude IJsselstreek), Golfbaan De Scherpenberg bij Apeldoorn en in Duitsland Golfbaan Rothenbach in Wassenberg vlakbij Roermond.
De baan in Voorschoten is natuurlijk uitermate geschikt als een centraal gelegen faciliteit in de westelijke Randstad. Zelfs vanuit Utrecht bent u dan nog ruim binnen het uur bij ons. De praktische ligging is natuurlijk niet doorslaggevend voor uw keuzes. Het gaat er vooral om dat onze 2 golfpro’s u op de meest geschikte manier in het door u gewenste tempo helpen. De ideale cursus voor het behalen van uw GVB. Dat is waar we bij Golf4Iedereen voor staan.

Een GVB cursus door professionals

De lessen en opleidingen tot het behalen van een golfvaardigheidsbewijs worden gegeven door 2 echte golfpro’s. Anneke en Joop Soonius hebben hun sporen op de golfbaan ruimschoots verdiend. Ervaren trainers die precies weten op welke manier u wordt geholpen bij het behalen van uw handicap 54 en golfvaardigheidsbewijs. Wilt u daar meer over weten? Bel of mail ons dan via onderstaande contactgegevens.

De belangrijkste voordelen van een GVB

Een GVB geeft u zeker de volgende voordelen:

 • Een handicap 54 aantekening
 • Toegang tot bijna alle golfbanen wereldwijd
 • U beschikt aantoonbaar over de basisvaardigheden van de golfsport
 • U bewijst de golfsport serieus te nemen
 • U toont en krijgt respect voor en van uw collega golfers

Door nu te investeren in tijd voor een cursus om het golfvaardigheidsbewijs te halen profiteert u straks van de legio voordelen die een GVB u biedt.

Meer informatie over uw GVB cursus

Golf4Iedereen geeft u graag meer informatie over de mogelijkheden om een cursus voor het behalen van uw GVB te volgen. U bereikt ons op diverse manieren. Zo kunt u ons bellen op telefoonnummer 06-42291529. Een e-mail kunt u richten aan anneke@golf4iedereen.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op de website. Zien we u binnenkort voor het volgen van een GVB cursus?