1 daagse GVB clinic
v.a. € 85,- p.p.
  • Iedere dag
  • 6 uur les theorie en baanlopen
  • Diverse golfbanen

GVB clinic

Heeft u al in het verleden een GVB cursus gevolgd? Speelt u al regelmatig op de golfbaan in het buitenland? U moet dus alleen nog een NGF registratie hebben, dan is dit de clinic voor u.

Ochtend : swing, chippen, pitchen, bunkerslagen en putten
Middag : theorie- en baanles.

Prijs € 85,- p.p. ( inclusief leenclubs en regelboek voor de theorie)

CONTACT

Uw GVB in 1 dag halen

Wilt u uw GVB in 1 dag halen? Dat is mogelijk met de juiste begeleiding. Snel en goed uw golfvaardigheidsbewijs halen wordt u aangeboden door Golf4Iedereen. Wij hebben 2 ervaren golfpro’s in huis die u alle fijne kneepjes van de golfsport bij kunnen brengen. Bent u zeer gemotiveerd? Wilt u snel aan de slag en uw handicap al na hele korte tijd op 54 brengen? Dan heeft u bij Golf4Iedereen de mogelijkheden om dat felbegeerde GVB in 1 dag te halen. Met een golfvaardigheidsbewijs toont u aan dat u de grondbeginselen van de golfsport onder de knie heeft. Het geeft u toegang tot de verschillende banen. Een golfvaardigheidsbewijs is wereldwijd erkend. Natuurlijk kunt u tijdens uw vakantie gebruik maken van banen waar u zomaar kunt boeken. Het is echter wel aan te raden om uw mogelijkheden te vergroten. Meer keuze uit de betere golfbanen in de wereld heeft u met een golfvaardigheidsbewijs. Met praktische golflessen en cursussen zorgen we dat we samen uw niveau naar handicap 54 kunnen brengen.

Kies uit verschillende banen om uw GVB in 1 dag te halen

Bij Golf4Iedereen heeft u de keuze uit drie verschillende golfbanen. Iedere baan heeft eigen kenmerken. Op elke baan worden de golflessen en cursussen gegeven door onze ervaren golfpro’s. Kies uit de baan, Het Wedde in Voorschoten of een baan in gezamenlijk overleg.

GVB in 1 dag tijdens een golfreis

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw GVB in 1 dag te halen. Door de ontspannen sfeer tijdens deze reizen is het slagingspercentage erg groot! Onze Nederlandse golfpro’s begeleiden deze reizen, dus les in je eigen taal, wel zo prettig!
Hierbij heeft u onder andere de keuze uit de volgende bestemmingen:

  • Portugal
  • Lissabon
  • of een gezamenlijk te kiezen bestemming

Iedere reis heeft de eigen unieke kenmerken en charmes. Wilt u tijdens uw reis uw GVB in 1 dag halen? Laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen adviseren over de voor u meest geschikte reis.

Contact opnemen om uw GVB in 1 dag te halen

Wilt u weten op welke manier u het GVB in 1 dag kunt halen? Wilt u wellicht meer weten over de golfsport? Golflessen nemen of een golfreis boeken? Laat het ons bij Golf4Iedereen dan weten. Wij zijn te bereiken op telefoonnummers 06-42291529 en 06-81535109 of via het e-mailadres anneke@golf4iedereen.nl. We nemen graag de tijd voor u. Met de juiste aanpak is het voor u ook mogelijk om het GVB in 1 dag te halen.