Golfclub Golf4iedereen

GVB gehaald en hoe nu verder? Om de felbegeerde NGF kaart met handicapregistratie te verkrijgen moet je lid zijn van een golfclub. Natuurlijk kun je direct lid worden van een golfbaan bij u in de buurt, echter voor een 18 holes baan betaal je al snel € 1000,- tot € 1300,- per persoon per jaar. Ook kun je vaak als beginner alleen op bepaalde tijden spelen die je natuurlijk nooit uitkomen.
Veel verstandiger is lid te worden van een club die direct de officiële NGF kaart voor u regelt voor slechts: € 59,- per jaar.

Golfen doe je dan op de banen die je zelf wilt, Golfclub Golf4iedereen geeft u het juiste advies waar te spelen zonder problemen. Met uw NGF kaart krijgt u op veel banen een korting op de greenfee.
De eerste jaren is het zinvol op niet te moeilijke banen te gaan spelen, zowel Het Wedde in Voorschoten en ‘t Lohr in de Achterhoek zijn een kortere baan waar je heel veel ervaring op kunt doen.

Uitbreiding van het lidmaatschap is mogelijk middels het abonnement.
Hierbij krijgt u op 20 golfbanen 15% korting .

Let op!
Diverse organisaties adverteren met een laag bedrag voor de NGF kaart, helaas krijg je dan een kaart zonder handicap vermelding en moet je daarna bij betalen voor de handicap registratie! Het totaal komt dan veel duurder uit.

Het lidmaatschap van Golf4iedereen is inclusief de handicap registratie.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Handicapregistratie
  • Officiële NGF kaart
  • Clubwedstrijden op diverse banen voor elk niveau
  • Minimaal 10 % korting op golflessen
  • Kortingen in de golfshop
  • Kortingen op golfreizen