Doe ook mee met een snelgroeiende sport

Bent u van plan om golflessen te nemen in Gendringen? Dan is de kans groot dat u in Gendringen bij de dichtbij gelegen golfschool ’t Lohr uitkomt. U kunt er niet alleen terecht als beginner. Bijvoorbeeld om snel uw handicap 54 te halen. Ook als meer gevorderde golfer kunt u bij Gendringen uw hart ophalen. Ga bijvoorbeeld aan de slag met het behalen van een handicap 36 of lager. Zo is er altijd wel een geschikte golfcursus bij onze golfschool beschikbaar. ‘t Lohr bij Gendringen werkt in Golf4Iedereen samen met 2 andere golfaccommodaties. Deze zijn te vinden in Voorschoten en net over de grens in de Duitse Anholt. Neem contact op met ons via onderstaande contactgegevens om meer te weten te komen. Bijvoorbeeld over het halen van uw golfvaardigheidsbewijs bij ’t Lohr bij Gendringen.

Over onze golfreizen

Vanuit ’t Lohr bij Gendringen worden in samenwerking met de 2 andere banen die golflessen aanbieden ook golfreizen aangeboden. Deze gaan naar diverse plaatsen in Portugal en naar Thailand. De golfreizen worden georganiseerd in samenwerking met ervaren touroperators. Gaat u binnenkort op golfcursus? Uw handicap 54 halen (of lager)? Het golfvaardigheidsbewijs halen op een zeer fraaie plaats in Portugal of Thailand? Bekijk het actuele aanbod op de website of bel/mail ons voor meer informatie. Uw GVB halen op zo’n prachtige buitenlandse locatie. Als dat geen vakantie is? Reken bij de golfreizen daarbij ook op de professionele ondersteuning van onze golfpro’s. Zij bieden u begeleiding vanuit de golfschool op precies het niveau dat bij u past.

Wat kunt u zoal doen bij Golfclub ’t Lohr bij Gendringen?

We geven u graag een overzicht van de mogelijkheden die u zoal bij golfschool ’t Lohr in Voorst heeft:

  • Golflessen nemen
  • Uw GVB halen
  • Volwaardige golfschool
  • Golfvaardigheidsbewijs
  • Golfreizen boeken en maken

Daarnaast is het heel goed mogelijk om uw handicap 54 te halen. Voor een golfcursus hebben wij diverse mogelijkheden op golfschool ’t Lohr bij Gendringen.

Gendringen

Neem contact op met golfclub en golfschool ’t Lohr bij Gendringen

Meer informatie over de mogelijkheden bij onze golfschool en golfreizen krijgt u door te bellen met telefoonnummer 06-42291529. Maak gebruik van het contactformulier of gebruik het e-mailadres anneke@golf4iedereen.nl, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Bijvoorbeeld over uw vraag over het golfvaardigheidsbewijs in Gendringen.