2 Golfbanen bij u in de buurt

Woont u in Zevenaar en wilt u een golfcursus volgen? Dan vindt u 2 golfbanen van golfschool Golf4Iedereen bij u in de buurt van Zevenaar. Deze golfbanen zijn aan weerszijden van de Duits-Nederlandse grens. De kleinste golfbaan vindt u in Voorst. Dit ligt bij Gendringen. Net aan de andere kant van de grens ligt Anholt. In Anholt vindt u onze grootste baan. Hier kunt u ook de golflessen volgen die u helpen om uw handicap naar 36 te brengen (en verder te verbeteren). Wij werken met 2 golfpro’s die u helpen om uw golfvaardigheidsbewijs te halen. Laat ons uw huidige niveau weten en wij adviseren u over de meest geschikte golfcursus en golflessen. Met onze praktische aanpak bent u in staat om in korte tijd het GVB te halen. Bent u al eerder uw handicap 54 gaan halen? Dan bieden wij u een maatwerk aanpak om u te helpen uw niveau verder te verbeteren. Zo zijn wij uw ideale partner voor golflessen en golfcursus in de regio Zevenaar.

Golflessen tijdens golfreizen

Vanuit de regio Zevenaar vertrekken ook verschillende golfreizen. Gebruik deze golfreizen om uw vaardigheid in golf verder te verbeteren. Ook vanuit Zevenaar zijn onze golfreizen uitstekend geschikt om op een comfortabele manier uw GVB te halen. Uw golfvaardigheidsbewijs behaalt u dan bijvoorbeeld in Portugal of Thailand.

Een aantal mogelijkheden in golflessen in de regio Zevenaar

We noemen u een aantal voorbeelden van golflessen en golfcursussen die u in de buurt van Zevenaar kunt volgen:

  • Clinic van 2 dagen om het golfvaardigheidsbewijs te halen
  • GVB halen in slechts 1 dag
  • Groepslessen
  • Individuele golflessen
  • Handicap 54 halen en deze aansluitend verlagen naar 36

Handicap 54 halen (GVB halen) is goed mogelijk voor iedereen die golflessen volgt en de gedrevenheid en het talent heeft om zich verder te ontwikkelen in de golfsport.

Zevenaar

Contact opnemen over golflessen in de regio Zevenaar

Bij Golf4Iedereen geven we u graag meer informatie over de mogelijkheden om uw GVB te halen. U kunt via ons ook meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden in golfreizen. Uw handicap 54 (GVB) halen wordt mogelijk met de praktische aanpak van onze golfpro’s. Bel ons op telefoonnummer 06-42291529 of stuur een e-mail aan het e-mailadres anneke@golf4iedereen.nl. Voor informatie over een golfcursus, golfreizen en golfschool Golf4Iedereen kunt u ook het contactformulier invullen. Start nu ook met uw GVB halen in Zevenaar.