Maak nu werk van uw golfvaardigheden

Bent u in de omgeving van Velp op zoek naar een goede mogelijkheid om uw golfvaardigheidsbewijs te halen? Uw GVB halen wordt in de regio Velp mogelijk via Golf4Iedereen. Onze golfpro’s bieden u op maat gesneden golflessen. Via een toegespitste golfcursus is het in Velp mogelijk om binnen korte tijd uw GVB te halen. Daarvoor heeft u bij Golf4Iedereen de beschikking over drie verschillende golfbanen. Twee golfbanen zijn in de regio Velp. Een in het Achterhoekse Voorst en de andere direct aan de andere kant van de Duitse grens in Anholt. Wilt u weten op welke manier u in Velp aan uw golfvaardigheidsbewijs komt? Wilt u uw handicap 54 halen? Uw handicap naar 36 brengen of zelfs nog verder verbeteren? Dan zit u in de regio Velp bij Golf4iedereen goed.

Het nut van het behalen van handicap 54

Een handicap 54 halen staat gelijk aan het verkrijgen van uw golfvaardigheidsbewijs. Een GVB halen heeft vooral zin als u toegang wilt tot verschillende golfbanen en in Nederland en wereldwijd. U kunt bijvoorbeeld beginnen met een golfcursus op een van de golfbanen van golfschool Golf4Iedereen. Deze scholen zijn aan weerszijden van de Nederlands-Duitse grens. In Voorst en Anholt zijn 2 banen dichtbij elkaar. De baan in Anholt is ook geschikt om uw handicap naar 36 te brengen of zelfs nog verder te verbeteren. Daarnaast hebben wij nog een golfschool in Voorschoten. Met onze aanpak is het eenvoudig om te schakelen tussen de verschillende golflessen en golfscholen.

Naar welke plaatsen brengen de golfreizen u?

Onze golfreizen worden georganiseerd in samenwerking met een ervaren touroperator in golfreizen. De golfreizen gaan naar Thailand en Portugal. Hierbij is een keuze uit de volgende plaatsen:

  • Oost-Algarve
  • Oost-Algarve met Sevilla
  • West-Algarve
  • Lissabon
  • Thailand

We leggen u graag meer uit over de verschillende reizen. Deze zijn zo opgezet dat er altijd wel een golfreis is die aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Golflessen Velp

Neem contact op over golflessen bij Velp

We leggen u graag meer uit over de mogelijkheden die een golfcursus u biedt om uw GVB te halen. Onze golflessen zijn maatwerk en worden gegeven door 2 golfpro’s. De banen dichtbij u in de buurt van Velp zijn uitstekend geschikt om uw golfvaardigheidsbewijs te halen. Bel met Golf4Iedereen op telefoonnummer 06-42291529. Maak ook gebruik van het contactformulier op de website of stuur een e-mail aan anneke@golf4iedereen.nl . Gaat u binnenkort in Velp ook uw GVB halen?