Play Golf Like a Pro

Waar? Wie? Prijsopgave? Privé leraar?

Wij verzorgen niet alleen uitstekende golflessen, wij verzorgen uw gehele vakantie!
Bent u gevorderd, beginner, nog geen GVB, handicap verlagen? Geen probleem, het wordt een onvergetelijke vakantie en de vooruit besproken doelen worden zeker gehaald.

Waar?

Dat bepaalt u zelf in onderling overleg met onze leraar. Natuurlijk heeft een gebied met alle golffaciliteiten de voorkeur. Ook het weer kan een grote rol spelen, dus zal in de winter vaak gekozen worden voor de zuidelijke landen. Lessen in de zon is leuker dan in de regen.

Onze golfleraren zijn o.a. gespecialiseerd in Portugal, Spanje, Thailand en Duitsland.

Voor Wie?

Eigenlijk voor iedereen! Natuurlijk is het leuk om met de gehele familie te gaan of met een vriendenploeg, echter wanneer u alleen bent is dat geen enkele probleem.

Golf is een sport voor alle leeftijden, onze jongste deelnemer was 7 jaar, de oudste 87 jaar!
Voor bedrijven is dit natuurlijk een perfecte oplossing, voor personeel maar ook voor uw belangrijke relaties.
Onze ervaren golfleraren hebben veel ervaring met deze groepen.

Ook een ontspannen dag voor een buitenlandse relatie wordt verzorgd door onze professional. Uw gast hoeft u op deze manier niet de gehele dag te animeren, na een ontspannen dag “op stap” met onze professional is het zakelijk gesprek in de avond voor u gemakkelijker.
Uiteraard spreken onze golfprofessionals ook Engels, Duits en behoorlijk Portugees.
Alle benodigde materialen, clubs, schoenen enz. worden voor deze dag door ons verzorgd.

Vraag een prijsopgave en neem contact met ons op en maak kennis met de beschikbare professional. Zij onderscheiden zich door hun passie voor de sport, het lesgeven en door hun ervaring.

Privé Leraar

Onze leraren zijn uitstekend opgeleid. Voor de kinderen bijvoorbeeld een vrouwelijk leraar die tevens de kinderen kan begeleiden na het golf. Voor de ouderen niet een jonge speelse leraar maar een oudere leraar die zijn sporen heeft verdiend en het tempo aanpast aan uw mogelijkheden.

Met Play Golf Like a Pro op vakantie!

Play Golf Like a Pro gaat u onbezorgd op golfvakantie. Wij regelen de gehele reis, accommodatie, vervoer, lessen, voor de gevorderde een apart programma enz.

Tijdens de vakantie kunnen wij het GVB (Golf Vaardigheid Bewijs) voor u verzorgen zodat u inderdaad “gediplomeerd” terugkomt en op bijna elke golfbaan in de wereld welkom bent.

Dus vraag snel een offerte! info@golf4iedereen.nl of 06-81535109 (Joop Soonius)