Golfsafari Portugal

Een golfsafari betekent natuurlijk niet dat we op zoek gaan naar de big five! Tijgers en olifanten treffen we gelukkig niet aan in Portugal. Wel zien we regelmatig wilde zwijnen en herten op de golfbanen. Voor een golfsafari reizen we met onze minibus door Portugal en bezoeken ook de minder bekend regio’s. Onze golfprofessionals ter plekke, Anneke en Joop Soonius hebben ruim 27 jaar in Portugal gewoond en gewerkt, kennen het land goed en spreken redelijk Portugees. Betere gidsen en begeleiders kun je niet wensen.

De bestemmingen, aantal dagen, soort hotels e.d. kun je in overleg met Anneke of Joop van te voren in Nederland vrijblijvend bespreken. Combinatie golf, strand en cultuur is mogelijk.
Wil je voor familie, vrienden en relaties iets speciaals en bijzonders organiseren, dan is dit de oplossing. Iets te vieren met het gezin? Op zoek naar iets bijzonders? Andere bestemming dan Portugal? Wij maken een vrijblijvend voorstel! Aantal personen bepaalt je zelf.

Voorbeeld 9 daagse 5* Safari Portugal

Vliegen vanaf Amsterdam, Eindhoven of Weeze naar Oporto in Noord Portugal.
Onze begeleiders staan op de luchthaven en brengen je via een fantastisch landschap naar Vidago.

 • 1e Overnachting in het voormalig Koninklijk Paleis, Hotel Vidago Palace*****
  De volgende dag wordt de fraaie 18 holes golfbaan van het hotel gespeeld, met of zonder lessen.
 • 2e Overnachting in Vidago Palaca. De derde dag vertrek naar Amerante, bezichtiging stad.
 • 3e en 4e overnachting in Casa da Calcades *****. Het zeer fraaie hotel heeft een super restaurant met een Michelin ster. Vierde dag naar Amerante golf, een fraaie maar heuvelachtige golfbaan.
  Volgende dag vertrek naar Viseu, de historische oude hoofdstad van Portugal.
 • 5e overnachting in Hotel Montebelo *****. Er is dan voldoende tijd om deze prachtige stad te bezoeken. Volgende dag golf op de bergbaan Montebelo.
 • 6e Overnachting in Hotel Montebelo.
  Volgende dag richting Peniche,
 • 7e en 8st nacht in Praia d’el Rei Mariott Hotel & Golf*****
  Er kan veel gegolfd worden op de prachtige links course met fantastische zeegezichten.
  Na de tweede overnachting richting Lissabon voor de terugreis. Afhankelijk van de vluchttijden is er een excursie in Lissabon mogelijk.

Inclusief eventuele golflessen, buggies, huur golftassen etc.
Afhankelijk van de wensen zijn de luxe 5* hotels te vervangen door goedkopere 4* hotels.

U bepaalt!

Meer informatie, eigen programma samenstellen?

Wil je een uitgebreide offerte over deze reis? Vul het contactformulier rechts op deze pagina in of neem contact op via onderstaande gegevens.

Joop 06 81535109
Anneke 06 42291529

Of mail ons via anneke@golf4iedereen.nl of via onderstaand contactformulier voor een vrijblijvende offerte of andere vragen.