De mooiste golfreizen naar Portugal en Duitsland

Onze reisafdeling is klein, maar zeer gespecialiseerd en heeft op het gebied van golfreizen heel veel kennis. Al ruim 25 jaar zijn wij, Anneke en Joop Soonius, werkzaam in de reisbranche met als specialiteit golfreizen naar Portugal en het lesgeven op diverse prestigieuze golfbanen in de Algarve, waaronder Golfe Santo Antonio (Parque da Floresta) en Espiche Golf. We hebben daar ruim 25 jaar gewoond en gewerkt als golfprofessional en touroperator en hebben talloze golfreizen begeleid door geheel Portugal. We willen als “kleintje” zeker niet de “grote jongens” nadoen met veel bestemmingen en dure advertenties, wel kunnen we het heel leuk maken voor een onze golfers!

Golfreis Portugal

Door onze grote kennis van Portugal zullen we zeker een aantal golfreizen naar dit prachtige (golf)land maken. Natuurlijk kunt u zelf uw reis samenstellen, we zullen hier graag een vrijblijvend advies voor geven. Ook is het mogelijk tijdens één van deze reizen uw GVB te behalen, onze golfprofessionals zijn dan aanwezig. Lessen in de zon is veel leuker dan in de regen dus combineer uw vakantiereis met het behalen van het GVB.

In het voorjaar 2018 zullen we weer een aantal reizen organiseren naar de regio Lissabon. In onze regelmatige nieuwsbrieven houden we op de hoogte.

Over onze golfpro’s tijdens de golfreizen

Anneke en Joop Soonius zijn ervaren golfprofessionals. Groepslessen en persoonlijke begeleiding tijdens de golfreizen. Het grote voordeel van deze aanpak is dat u les krijgt in uw eigen taal. Dat geeft alvast een vertrouwd gevoel als u gaat golfen op een baan die nieuw voor u is. We geven iedereen precies het maatwerk dat past. Elke golfer is anders. Heeft een ander talent of leerritme en verdient de beste persoonlijke benadering. Dat is nou juist een van de dingen die we zo boeiend vinden aan het geven van golflessen.

Zakelijk en Personal Coaching

Golf4iedereen heeft zich gespecialiseerd in een aantal service pakketten die inderdaad voor iedereen geschikt kunnen zijn. Van simpelweg een 3 daagse GVB cursus tot een zeer uitgebreid zaken pakket. Meer informatie voor bedrijven: ga naar onze homepage en klik op bedrijven.

Meer weten over de golfreizen van Golf4Iedereen?

Voor meer informatie over de mogelijkheden via Golf4Iedereen kunt op op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u ons bellen op telefoonnummer 06-42291529 en mailen via het e-mailadres anneke@golf4iedereen.nl. Om het u nog eenvoudiger te maken kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bijvoorbeeld over uw vraag over een van onze golfreizen.