Wilt u overal kunnen golfen?

Om overal vanuit Leiden te kunnen golfen, dient u een golfvaardigheidsbewijs (GVB) te halen. Dat betekent golflessen volgen bij een officiële golfschool. Maak dus snel een afspraak bij Golf4Iedereen. Wij zijn een vakkundige school met bewezen golfpro’s. Zij helpen u tijdens een kortdurende, praktische golfcursus uw GVB (handicap 54) te halen. Heeft u uw GVB al, maar wilt u extra golflessen volgen om het golfen beter te beheersen? Maak ook dan een afspraak met Golf4Iedereen. Op golfbaan Het Wedde in Voorschoten geven wij diverse lessen. Zowel privé als voor groepen. Kom vanuit Leiden naar Voorschoten. Om uw GVB te halen of lekker een balletje te slaan met mede-golfers!

Zeer dichtbij Leiden

Zoals gezegd kunt u bij ons in Zuid-Holland terecht in Voorgeschoten. Bij golfbaan Het Wedde. Gezien Voorschoten maar zo’n 20 minuutjes van Leiden verwijderd ligt, is deze golfbaan uitermate geschikt voor uw golflessen. Graag vertellen wij u wat meer over onze golflessen. Beschikt u nog niet over een golfvaardigheidsbewijs? Dan is het verstandig u in te schrijven voor onze GVB-clinic. Deze golfcursus duurt maar twee dagen. U bent één zaterdag en één zondag zes uur aan het golfen. Daarna heeft u de basiselementen van het golf onder de knie. U kunt daarmee het felbegeerde GVB (handicap 54) halen. Bent u in Leiden juist toe aan een verdiepende golfcursus? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak een privé-afspraak of neem meerdere geïnteresseerden vanuit Leiden mee. Dan zal onze golfpro u of uw groep precies die cursus geven die u wenst.

Er is nog veel meer…

Wij begrijpen heel goed dat u in Leiden op een gegeven moment toe bent aan iets nieuws. Daarvoor kunt u terecht bij ons golfreizen. Onze golfpro’s stellen elk jaar met veel zorg de meest veelzijdige golfreizen samen. Waar de hoofdactiviteit natuurlijk uit golfen bestaat, maar ook voor ander vertier wordt gezorgd. Denk aan excursies of een citytrip. Heeft u interesse in onze golfreizen? Dan kunt u rekenen op het volgende:

  • Huurauto inclusief
  • Overnachting inclusief
  • Hoogstaande golfbanen
  • Eventueel met lessen en examens
  • Over heel de wereld, van Lissabon tot Thailand

Leiden

Contact

Dus, wilt u uw GVB halen? Of droomt u al een tijdje van indrukwekkende golfreizen? Dan is Golf4Iedereen is geschikte partner. Maak snel vanuit Leiden een afspraak met onze golfschool. Ons telefoonnummer is 06-42291529. E-mailen kan naar anneke@golf4iedereen.nl. Realiseer dat u straks overal vanuit Leiden kunt golfen dankzij uw golfvaardigheidsbewijs!