Vakantie en sport combineren

Bent u op zoek naar een aanbieder van golfreizen? Dan vindt u in golfschool Golf4Iedereen een ideale partner. Golf4Iedereen beschikt over een drietal golfbanen in Nederland en net over de grens in Duitsland. Wilt u de ideale combinatie maken tussen goede golflessen en golfreizen? Dan bent u bij Golf4Iedereen aan het juiste adres. Wij bieden u niet alleen golflessen op maat in Nederland (en Duitsland), maar begeleiden u ook bij golfreizen op locatie. Onze golfbanen in Nederland en Duitsland bevinden zich in Voorschoten, in Voorst en net over de grens met Duitsland in Anholt. Alle drie de banen zijn uitstekend geschikt om uw golfvaardigheidsbewijs te halen. De baan in Anholt leent zich ook om uw handicap te verbeteren. Bijvoorbeeld naar handicap 36 of zelfs nog beter. Door te kiezen voor een combinatie tussen golfreizen en golfen op de banen van Golf4Iedereen geniet u van optimale ondersteuning tijdens het golfen en een geweldige omgeving om in te verblijven.

Over onze golfpro’s tijdens de golfreizen

Anneke en Joop Soonius zijn ervaren golfprofessionals. Groepslessen en persoonlijke begeleiding tijdens de golfreizen. Het grote voordeel van deze aanpak is dat u van dezelfde mensen les krijgt als op uw vertrouwde baan in Nederland of Duitsland. Dat geeft alvast een vertrouwd gevoel als u gaat golfen op een baan die nieuw voor u is. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u als deelnemer aan een eerste golfreis anders benaderd wordt. We geven namelijk iedereen precies het maatwerk dat past. Elke golfer is anders. Heeft een ander talent of leerritme en verdient de beste persoonlijke benadering. Dat is nou juist een van de dingen die we zo boeiend vinden aan het geven van golflessen en golfcursus.

Waar gaan de golfreizen naar toe?

Onze golfreizen worden georganiseerd in samenwerking met een ervaren touroperator. Zo krijgt u de best denkbare mogelijkheden voor golf en ontspanning. Onze reizen gaan bijvoorbeeld naar de volgende plaatsen:

  • Algarve Oost
  • Algarve Oost met begeleiding naar Masterstoernooi en optie Sevilla
  • Algarve West
  • Lissabon (Kamer met uitzicht op zee en fitnesscentrum inhouse)
  • Thailand

Golfreizen

Meer weten over de golfreizen van Golf4Iedereen?

Voor meer informatie over de mogelijkheden via Golf4Iedereen kunt op op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u ons bellen op telefoonnummer 06-42291529 en mailen via het e-mailadres anneke@golf4iedereen.nl. Om het u nog eenvoudiger te maken kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bijvoorbeeld over uw vraag over een van onze golfreizen.