Ook voor golf gaat u naar het oosten van Nederland

Zoekt u naar een goede golfschool in Gelderland? In Gelderland vindt u aan de oostgrens in Voorst een van de mooiste golfbanen van Nederland. Golfschool ’t Lohr ligt direct aan de grens met Duitsland. U kunt er terecht voor golflessen en een golfcursus op maat. Wilt u uw handicap 54 halen? Dan zetten we ons beste beentje voor. Om ervoor te zorgen dat u binnen korte tijd daadwerkelijk uw golfvaardigheidsbewijs op zak heeft. Wilt u nog verder werken aan uw GVB in Gelderland? Een extra golfcursus nemen om uw handicap verder te verbeteren? Dan vindt naast de baan in Voorst de golfbaan en golfschool van Anholt. Deze baan hoort eveneens bij Golf4Iedereen. De baan in Gelderland is uitstekend geschikt voor de meeste doeleinden. Zoals het volgens van golflessen en het GVB halen. De baan in Anholt geeft u extra mogelijkheden. Deze baan is groter en is zeer geschikt voor de gevorderde golfer. Zo kunt u er zelfs uw handicap van 36 nog verder verbeteren. Zien we u binnenkort in Gelderland voor een golfcursus of als deelnemer aan de golflessen?

Ook voor golfreizen vanuit Gelderland

Vanuit Golf4Iedereen worden ook golfreizen georganiseerd. Dit doen we in samenwerking met een ervaren en gerenommeerde touroperator. De touroperator is gespecialiseerd in golfreizen. Golf4Iedereen is dat als het aankomt op het geven van golfcursus en golflessen. Een ideale combinatie toch? Onze golfreizen gaan vanuit Nederland naar prachtige locaties en golfbanen. Het soort golfreis is gericht op de praktijk. Wij bieden een variatie aan golfreizen. Daarbij is er altijd wel minstens 1 die bij uw niveau aansluit. Wij brengen u naar de mooiste banen in Portugal en Thailand. Twee landen waar u uitstekend kunt golfen en vlot uw golfvaardigheidsbewijs haalt.

De mogelijkheden in Gelderland bij Golf4Iedereen voor u op een rij

  • Golfcursus individueel en in groepsverband
  • Deelname aan groepsreizen (golfreizen)
  • GVB in 1 dag halen
  • Handicap 54 halen en verder verbeteren
  • Golflessen die precies aansluiten bij uw niveau

Gelderland

Neem contact met ons op voor golflessen in Gelderland

Wilt u zich direct aanmelden voor een van onze golflessen? Zich inschrijven voor een golfcursus? Vragen over een van onze golfreizen? Dan belt u met Golf4Iedereen op telefoonnummer 06-42291529. Wilt u liever online communiceren? Stuur dan een e-mail aan het e-mailadres anneke@golf4iedereen.nl of gebruik het contactformulier op de website. Golf4Iedereen helpt u onder meer succesvol bij het halen van uw GVB in Gelderland.