Golfles met veel verschillende opties

Wilt u golflessen gaan volgen in de buurt van Doetinchem? Dan vindt u mogelijkheden om uw golfvaardigheidsbewijs te halen in de buurt van Doetinchem bij golfschool ’t Lohr in Voorst. Rijdt u vanuit Doetinchem dan niet richting Voorst bij Zutphen, maar naar Voorst aan de Duitse grens. Dit is vlakbij Gendringen en het Duitse Anholt. In Anholt vindt u trouwens een nog grotere golfbaan, waar u ook gebruik van kunt maken bij Golf4Iedereen. In de Randstad kunt u daarnaast ook terecht voor golflessen bij de golfschool in Voorschoten. Zo bundelen wij onze krachten om ervoor te zorgen dat u de beste golfcursus en gelegenheid heeft om uw handicap 54 te halen. We bieden overigens ook golfreizen aan. Dat maak het GVB halen natuurlijk nog eens extra aangenaam. Stelt u zich voor dat u binnenkort afreist naar Portugal of Thailand? Daar haalt u binnen korte tijd uw handicap 54 en wordt ook, net als bij ons bij Doetinchem, een golfcursus aangeboden om handicap 54 en lager te halen.

Golflessen van hoge kwaliteit in de regio Doetinchem

U kunt bij ons als beginnend en als meer gevorderde golfer terecht. Onze golfpro’s staan in voor een golfcursus die precies aansluit bij uw huidige handicap. Heeft u nog geen handicap 54 weten te halen? Dan helpen we u bij Doetinchem om uw golfvaardigheidsbewijs te halen. Wilt u uw handicap lager dan 36 brengen? Dan kunt u bij Golf4Iedereen net over de grens in Anholt terecht. Dat is weliswaar over de grens in Duitsland, maar nog steeds lekker dichtbij in de buurt van Doetinchem. Onze golfpro’s staan uiteraard ook voor u klaar met een passende golfcursus of golflessen tijdens de golfreizen naar Portugal en Thailand.

Een kleine greep uit onze golflessen, golfcursus en golfreizen

We noemen u graag een aantal voorbeelden van de golflessen die u zoal bij Golf4Iedereen kunt volgen:

Doetinchem

Contact opnemen over golflessen en golfcursus bij Doetinchem

Graag staan wij u te woord over de mogelijkheden die u aan zult treffen bij golfschool ’t Lohr bij Doetinchem. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen of mailen als u informatie wenst over golfreizen of over de banen in Anholt en Voorschoten. U bereikt Golf4Iedereen op telefoonnummer 06-42291529. Een e-mail kunt u sturen aan het e-mailadres anneke@golf4iedereen.nl. Verder kunt u uw vragen over golflessen in de buurt van Doetinchem ook kwijt op het contactformulier.