Golfhandicap halen of verbeteren?

Handicap 54 halen bij Bocholt? Uw handicap naar 36 of lager brengen in Anholt bij Bocholt? In de regio Bocholt vindt u maar liefst 2 goede golfbanen om golflessen te nemen. Daarbij kunt u uiteraard ook een golfcursus nemen om uw golfvaardigheidsbewijs te halen. Op de wat grotere golfbaan in Anholt kunt u niet alleen uw golfvaardigheidsbewijs halen. Er zijn ook ruime mogelijkheden om met golflessen uw handicap naar 36 of lager te brengen. Bent u een beginnend golfer of wilt u gewoon uw golfcursus succesvol voltooien? Dan is de baan in Voorst (net aan de Nederlandse kant van de grens bij Bocholt) uitstekend geschikt. U haalt er dichtbij Bocholt uw handicap 54 en golfvaardigheidsbewijs. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om ook te starten met uw GVB halen? Laten we daar dan eens vrijblijvend verder over praten. Onze contactgegevens vindt u onderstaand.

Hoe haalt u met een golfcursus bij Bocholt snel uw GVB?

Het golfvaardigheidsbewijs is in korte tijd te behalen. Met een tweedaagse golfcursus kunt u het golfvaardigheidsbewijs al op zak hebben. Dit lijkt misschien niet heel veel voor te stellen. Zo’n GVB halen helpt u op veel golfbanen in de wereld wel aan de mogelijkheid om überhaupt op een golfbaan toegelaten te worden. Bedenkt u zich maar eens welke golfbanen in de wereld u graag eens op de green zou willen betreden! In de buurt van Bocholt maken onze golfpro’s het mogelijk dat u snel het golfen onder de knie heeft. De golflessen zijn overigens altijd toegesneden op uw specifieke behoefte.

Verschillende golfreizen op maat

We bieden in samenwerking met een gerenommeerde touroperators op het gebied van golfreizen verschillende mogelijkheden. Er is altijd wel een golfreis met golflessen en/of een golfcursus die geschikt voor u is. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze golfreis?

  • 8 Dagen Oost-Algarve
  • Inclusief overnachting en huurauto
  • 4 x 18 Holes en 4 dagen golflessen
  • Volledige begeleiding van onze golfpro’s
  • 1 Dag begeleiding naar het Masterstoernooi

Bij deze golfreis kunt u als optie ook nog 1 dag voor Sevilla kiezen.

Bocholt

Neem contact op over golfreizen en golfcursus bij Bocholt

Voor meer informatie kunt u Golf4Iedereen op verschillende manieren bereiken vanuit Bocholt bereken. Informatie over golfreizen, golfcursus en GVB halen geven we u graag via telefoonnummer 0031-642291529. U kunt ons ook mailen, bijvoorbeeld over uw vraag over het golfvaardigheidsbewijs halen en over de golfschool. Ons e-mailadres is anneke@golf4iedereen.nl. Zien we u binnenkort bij Bocholt voor een golfcursus en golflessen?