Mag u binnenkort overal de golfbaan op?

Zoekt u in Arnhem naar mogelijkheden om uw golfvaardigheidsbewijs te halen? Het GVB halen doet u natuurlijk bij voorkeur bij een golfschool die u de golflessen en golfcursus biedt die bij u passen. In de regio Arnhem vindt u golfschool Golf4Iedereen. Wij helpen u op 3 verschillende golfbanen om handicap 54 te halen. Een handicap 54 halen staat gelijk aan het behalen van het GVB. Deze regels zijn in 2012 veranderd. Dit maakt het wereldwijd inzichtelijker om uw niveau te kunnen inschatten. De verschillende golfbanen vragen (terecht) om voldoende golf niveau om van een bepaalde golfbaan gebruik te mogen maken. U wilt immers zelf ook niet dat uw favoriete driving range wordt beschadigd door onkunde? Daarom vinden we het goed dat we bij Golf4iedereen u de golflessen bieden die uw vaardig met een handicap 54 de range op helpen. Wilt u weten op welke manier u in Arnhem ook uw vaardigheid met handicap 54 kunt halen? Laten we dan in de buurt van Arnhem op een golfbaan van golfschool Golf4Iedereen aan de slag gaan.

De meerwaarde van een golfvaardigheidsbewijs

Als u van plan bent om van golfbanen gebruik te maken dan moet u een bepaalde basisvaardigheid in de golfsport aantonen. Dit doet u door uw GVB te halen. Wereldwijd telt een handicap 54 als een voorwaarde om gebruik te mogen maken van een golfbaan. Zonder GVB c.q. handicap 54 blijven de meeste greens in de wereld buiten uw bereikt. Wilt u er serieus mee aan de slag? Laat ons u bij Golf4iedereen dan verder helpen. In de buurt van Arnhem hebben we dan de banen in Voorst en Anholt voor u ter beschikking.

Ook voor golfreizen vanuit Arnhem

Onze golfreizen brengen u op de volgende bestemmingen:

  • Thailand
  • Sevilla vanuit de Algarve
  • Oost-Algarve
  • West-Algarve
  • Lissabon

Golflessen Arnhem

Contact opnemen over uw golflessen in Arnhem

Golf4iedereen helpt u verder met een praktische aanpak bij golflessen. Ook een golfcursus is praktisch opgezet. Er worden golflessen die aansluiten bij de praktijk. Deze praktijk is gebaseerd op de kennis en ervaring van onze 2 golfpro’s. Zij verzorgen uw golflessen tot in de puntjes. U haalt uw golfvaardigheidsbewijs op de meest praktische manier. Uw handicap 54 verlagen naar 36 of zelfs nog beter? Wij maken het mogelijk in de regio Arnhem. Bel ons voor informatie op telefoonnummer 06-42291529. Een mail kunt u sturen aan het e-mailadres anneke@golf4iedereen.nl. Maak ook gebruik van het contactformulier. Bijvoorbeeld voor vragen over een golfcursus in de buurt van Arnhem.