2 Golfbanen bij u in de buurt

Zoekt u in de buurt van Aalten naar een goede golfbaan om golflessen te nemen? Dan vindt u er in de buurt van Aalten maar liefst 2. Aan de Nederlandse kant van de grens bij Aalten ligt golfschool ’t Lohr. Net aan de andere kant van de grens in Duitsland vindt u de wat grotere golfbaan van Golf4Iedereen in Anholt. Op de baan in Voorst kunt u zeker terecht voor de golfcursus die ervoor zorgt dat u het golfvaardigheidsbewijs haalt. Hierbij heeft u ook bij Aalten in Voorst de gelegenheid om uw handicap 54 te halen. Wilt u een paar stappen verder? Dan gaat u toch bezig met het verder verlagen van uw handicap? Dit kunt u het best doen bij de golfschool in Anholt. Deze is groter en u kunt er werken aan het verlagen van uw oorspronkelijke handicap 54. Breng deze naar handicap 36. Met goede golflessen en een flinke dosis training kunt u deze zelfs tot onder handicap 36 brengen. Onze golfpro’s helpen u in Aalten graag verder om uw doelen te bereiken.

Golfreizen vanuit Aalten ondernemen?

Voor wie extra wil genieten of in korte tijd meer wil bereiken zijn er de golfreizen. Deze bieden we u bij Golf4iedereen aan in samenwerking met een gerenommeerde organisator in golfreizen. Onze golfreizen worden begeleiden door onze twee golfpro’s. Iedere golfcursus staat onder hun vakkundige leiding. U leert snel en zult vlot in staat zijn om uw golfvaardigheidsbewijs te halen. Dit GVB halen is belangrijk, omdat het uw instap is om verder te groeien binnen de golfsport. Met deelname aan de golfreizen bent u waarschijnlijk niet uitsluitend met het golfen bezig. Daarom zijn alle reizen omlijst met een aangenaam programma en uitstekende gelegenheden om te overnachten. Veelal zeer dichtbij de golfbanen. Onze golfreizen worden momenteel georganiseerd naar Portugal en Thailand.

Een voorbeeld van een van onze golfreizen

  • 12 Dagen Thailand
  • 5 x 18 Holes op de mooiste banen van Thailand
  • Volledige begeleiding in Thailand door golfprofessionals
  • 5 Dagen golfles
  • 3 Verrassings excursies en een speciaal diner met Thaise dans

Aalten

Neem contact op over uw golfcursus in de regio Aalten

Voor meer informatie over de mogelijkheden bij de golfschool in Voorst bij Aalten en in Anholt kunt u bellen met telefoonnummer 06-42291529. Ons e-mailadres is anneke@golf4iedereen.nl. u kunt ook gebruikmaken van het contactformulier om uw vragen over GVB halen en golfreizen te stellen. Kiest u in de regio Aalten ook voor een golfvaardigheidsbewijs via Golf4iedereen?